Een van de geweldige dingen die de jaren 90 ons heeft gebracht is natuurlijk Absolutely Fabulous.

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Een van de geweldige dingen die de jaren 90 ons heeft gebracht is natuurlijk Absolutely Fabulous. De serie die draait om Edina Monsoon (Eddy) en Patsy Stone en hun turbulente mode- en PR leven. Ondanks (of misschien wel door) hun zware alcohol- en drugs gebruik zien deze vrouwen er geweldig uit. Eind 2011 en begin 2012 werden er tweetal afleveringen uitgezonden ter ere van het 20-jarige jubileum. Deze ‘Christmas specials’ werden op BBC One uitgezonden en waren een grote hit.

AbFab tips

Vergeet ‘less is more’ want ‘more is more’. Ga voor luipaardprint, rode lipstick en combineer dit met een goede smokey eye. Een goede tip van Patsy om een brakhoofd te verbergen: begin je dag met tomatensap en vodka zodat die kater achterwege blijft. Werk lekker vanuit huis zodat je geen enorme afstanden hoeft te lopen op je mega hoge hakken en neem vooral de auto, ook al is het maar een paar meter te voet. Ga voor decadentie, zelfs in tijden van crisis. Vergeet je leeftijd en de bijbehorende verplichtingen (zoals het innen van je pensioen) en blijf eeuwig 18 met behulp van Botox en je plastische chirurg, die je uiteraard persoonlijk goed kent.

Aflevering Twee

Geniet van de onderstaande aflevering. Dit is de tweede aflevering van de Christmas special en werd op 2 januari uitgezonden op BBC One.

Lees ook