Hoe bevallen de pigmenten op haar donkere huid?

02:33 - 01:31
luistertijd 02:33 - leestijd 01:31

Jasmine test twee oogschaduwproducten, van Chanel en Black Up. Black Up is een speciaal make-up merk voor de donkere huid. En Chanel had een hele mooie felle kleur waarvan wij dachten: “Dit is wel iets voor Jasmine.” Hier haar review.

Black Up oogschaduw

In eerste instantie ziet de gouden kleur er heel fel uit. Daar word ik enthousiast van, want ik ben dol op oogschaduw met veel pigment. Dus dat belooft veel goeds. Met mijn donkere huidskleur is het namelijk belangrijk dat er veel pigment in de oogschaduw zit, anders vallen de kleuren weg. Ik ga deze oogschaduw gebruiken tijdens een fotoshoot. Tijdens deze shoot draag ik een mooi goud jasje, dus dat past goed bij elkaar.

Ik begon met de oogschaduw droog te gebruiken, maat dit viel tegen. In het potje zag de kleur er fel uit, maar op m’n ogen kreeg ik hooguit een licht goud glansje. Ik heb het toen nat aangebracht en dat had meer effect, maar nog steeds niet datgene waar ik op had gehoopt. De kleur, maar vooral de felheid, die je ziet is niet datgene wat je ook daadwerkelijk op je ogen krijgt. Dat vind ik jammer. Ik ben toch echt van de ‘what you see, is what you get’. Voor mij viel het toch wel een beetje tegen, zeker voor een prijs van €16,-.

Chanel oogschaduw

Bij het open doen van het doosje kom ik tot de ontdekking dat er een handig penseeltje bij zit. Ik moet alleen wel bij oogschaduw altijd even de textuur voelen. Dit voelt een beetje aan als mousse, heel zacht. De kleur ziet er in eerste instantie heel sprekend uit. Maar zodra ik het op mijn huid aanbreng blijft daar weinig van over. Toen heb ik het nat aanbracht, de kleur kreeg wel meer intensiteit, maar nog steeds niet het gewenste resultaat. Persoonlijk zou ik deze oogschaduw meer gebruiken als eyeliner. Misschien dat deze kleur op een blanke huid meer effect heeft. De kleur is mooi, maar komt op mijn huid niet echt over en zou hem voor een prijs van €28.50 dan ook niet kopen. Bekijk hieronder het resultaat.

Lees meer:

Lees ook