shop Chanel Les Beiges Eau de Teint zomerfoundation Chanel Eau de Teint foundation heeft een ultrafijne, waterachtige geltextuur. Fraaie glow, subtiel tint, verkoelend. Bekijken Ook al zitten we alweer in 2012, ik wilde toch nog graag een lijstje maken van mijn favorieten producten van het 2011. Deze producten mogen van mij blijven, ik gebruik ze […]

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Ook al zitten we alweer in 2012, ik wilde toch nog graag een lijstje maken van mijn favorieten producten van het 2011. Deze producten mogen van mij blijven, ik gebruik ze zelf ook graag.

Schwarzkopf – DUST IT

Een haarstyling product dat uit een poeder bestaat. Het is booming, er komen steeds meer merken die het brengen, en waarom? Het geeft mega-volume aan je haar, en textuur, in een handomdraai. Breng het product bij de haarwortel aan en creëer volume. Kam je haar een beetje tegen de richting in en je haar staat zelfs recht overeind! Perfect voor slap en futloos haar.

De introductie van de eyeliner cream/gel.

MAC en Bobbi Brown kwamen als eersten met eyelinergels, en het zijn nog steeds mijn favorieten.

In de loop van 2011 hebben meerdere merken zich gestort op de cream/gel eyeliner. Geen wonder, want het is geweldig. De crèmige substantie maakt het aanbrengen met een kwastje nog makkelijker. Trek een dikke of dunne lijn. Je kunt er ook een smokey eye mee maken. De eyeliner is gemakkelijk te corrigeren en blijft de hele dag zitten.

HD Gelaatspoeder

Supermicrofijn poeder om de huid te matteren. Dit poeder is speciaal ontwikkeld voor HD-tv en film, wat zo haarscherp is dat je gewone poeder op de huid ziet liggen. Maar het is ook heel mooi voor fotografie en natuurlijk ook voor thuis gebruik. De poeder is wel mat, maar geeft geen cakelook. Ik gebruik zelf het poeder van MAC, de Prep+Prime transparant finishing powder.

MAC heeft het afgelopen jaar een geperste versie uitgebracht, top! Deze is even fijn van textuur en superzacht, net als het losse poeder maar met het voordeel dat deze veel praktischer in gebruik is.Het fijne losse poeder vliegt snel alle kanten op, dit is niet zo handig voor in je handtas.

Make-up Studio

Make-up Studio is een professioneel Nederlands make-up merk. Het bestaat al sinds de jaren 80 en wordt in minstens 50 landen verkocht. Ik zelf werk al jaren met hun producten. Eind 2011 openen ze hun eerste consumentenwinkel met tal van nieuwe producten in Amstelveen. Een waar make-up walhalla ….

Weg met de trilmascara’s

Ik wilde toch ook nog even het meest onzinnige product noemen dat ik de afgelopen tijd ben tegengekomen, en dat is de trilmascara. Er zit een batterijtje in waardoor het borsteltje trilt. Dit om de zigzag beweging die je tijdens het aanbrengen van de mascara maakt, na te bootsen. Het is een leuke gadget, maar niet functioneel.

Lees hieronder meer nieuws van onze make-upartist Lydia le Loux

Lees ook