Beschadigd of droog haar Fijn haar Haar Kleuren Voor hem

Eerste hulp bij beschadigd, pluizig maar ook fijn haar

We kleuren, föhnen, steilen, kammen, borstelen, lakken, smeren, werken met speldjes, klemmetjes, elastiekjes, lintjes  – alles om maar elke dag een geweldige haardos te hebben. Al dat gerommel en gedoe heeft helaas nogal wat gevolgen voor de kwaliteit van onze lokken: ze raken beschadigd, gaan splijten, worden dof en futloos. Geen paniek! Er zijn gelukkig tal van producten op de markt die je haar in no-time weer een flinke oppepper geven!

John Frieda & omega-3 vetzuren

John Frieda lanceert Full Repair Hair Care, een serie van vijf producten op basis van omega 3. Frieda haalt de omega 3 uit Inca Inchi olie uit het Amazonegebied, waarmee hij enthousiast inhaakt op de trend om vooral exotische ingrediënten te gebruiken waar niemand ooit van gehoord heeft. Gelukkig weten we dat het om omega-3 gaat, dat maakt het een stuk eenvoudiger te behappen.

De Full Body Shampoo en Full Body Conditioner kunnen dagelijks gebruikt worden en herstellen het haar intensief. Is je haar echt overbehandeld en heeft het even wat extra zorg nodig, kies dan voor Full Repair Deep Conditioner, een extra intensieve crème behandeling die tevens de kans op haarbreuk vermindert.

Full Repair Perfect Ends Deep Infusion is vooral bedoeld voor haar dat is beschadigd door de hitte van föhn en steiltang. Om het haar te beschermen tijdens het föhnen en steilen is er Full Repair Heat-Activated Styling spray, een haarlak die wordt geactiveerd door de warmte van styling apparatuur en het haar de hele dag goed in model houdt. De prijzen liggen tussen de € 8,99 en € 9,99.

Frizz Ease light

Ook van John Frieda: Frizz-Ease Lightweight Solution, een behandeling voor droog, fijn pluizig haar. Deze variant op de bekende Frizz-Ease is een dual-fase vloeistof: een deel olie dat het de pluis temt en een waterdeel dat van binnenuit hydrateert. Het product is – de naam zegt het al – lichtgewicht, niet vet en maakt het haar makkelijk te stylen. Het beschermt tevens tegen de hitte van föhn en steiltang en kost € 13,99.

L’Oréal voor fijn & kwetsbaar haar

L’Oréal Elvive brengt Arginine Resist X3 op de markt, een serie van drie producten die bedoeld zijn voor fijn en kwetsbaar haar. De basis van de producten is hoge concentratie arginine, een aminozuur dat van nature in het haar aanwezig is. De producten voeden de haarzakjes en maken het haar sterker. Er is een shampoo, een contitioner en een versterkende verzorging spray. Die laatste is een behandeling die niet uitgepoeld moet worden en het haar een extra intensieve oppepper geeft. De prijzen liggen tussen de € 3,99 en € 8,99.

Van Redken is er nu The New All Soft Collection, een serie van vier producten voor dor en beschadigd haar met twee door Redken gepatenteerde ingrediënten: Interlock Protein Netwerk en Keratin Enrich Complex. Ze worden in het persbericht niet nader omschreven, maar uit de namen maken we op dat er een hoop proteïnen aan te pas komen.  Er is een shampoo, een conditioner, een Heavy Cream haarmasker en Souple Touch, een leave-in spray. Die laatste doet hetzelfde als een intensief haarmasker, maar heeft de formule van een lichtgewicht spray. Te koop bij de kapper.

Bekijk hieronder ook het filmpje over de nieuwe Redken technologie:

Lees hier meer laatste nieuws over gekleurd haar

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

  • Dit artikel komt als geroepen,thnx!
    Zie twee interessante producten van John Frieda: Full Repair Perfect Ends Deep Infusion en de Frizz-Ease Lightweight Solution, mijn haar is door het kleuren en fohnen zo stug en droog geworden, dat ik het liefst morgen naar de kapper wil….terwijl ik het eigenlijk nog even wat langer wil laten groeien… En nu een keuze maken tussen die 2…:)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.