Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik.

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld.

Speciaal Philips Skincare Expertteam

Voor tips, vragen over Philips RéAura of voor een gesprek over de effecten van een behandeling kun je contact opnemen met het Philips Skincare-expertteam. Op de speciale MyRéAura website kunnen gebruikers van Philips RéAura terecht voor advies van één van onze Skincare-experts.

Het deskundige Skincare-expertteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging en weet dan ook precies wat het beste is voor uw huid en hoe je het meest uit de RéAura huidverjongende laserbehandeling kunt halen. Bekijk een demo van MyRéAura om te zien hoe het expertteam je van dienst kan zijn tijdens het behandelingsprogramma.

Benieuwd naar de mogelijkheden van MyRéAura, bekijk dan hieronder het filmpje. Voor meer informatie kun je ook gaan naar www.philips.nl/myreaura of bellen met het team van skincare experts op 0800 – 023 0076 (gratis).

Bekijk hier ook de film waarin de online begeleiding wordt uitgelegd:

[media id=158 width=620 height=350]

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook