Bottle your essence Een speciaal voor u op maat gemaakt parfum is de ultieme uiting van exclusiviteit en individualiteit. Voorheen moest u voor bespoke service naar Parijs of Londen. Nu kunt u in Nederland bij Annindriya Perfume Lounge een uniek parfum laten ontwikkelen op basis van uw persoon. Het creatieproces van een bespoke parfum is […]

02:03 - 01:14
luistertijd 02:03 - leestijd 01:14

Bottle your essence

Een speciaal voor u op maat gemaakt parfum is de ultieme uiting van exclusiviteit en individualiteit. Voorheen moest u voor bespoke service naar Parijs of Londen. Nu kunt u in Nederland bij Annindriya Perfume Lounge een uniek parfum laten ontwikkelen op basis van uw persoon.

Het creatieproces van een bespoke parfum is op zich zelf al een prachtige ervaring. Uw herinneringen, creativiteit, voorkeuren en persoonlijke stijl zal leidend zijn voor de parfumeur om uw unieke parfum te creëren.

Wij werken samen met de meest gerenommeerde parfumeurs ter wereld die in interactie met u een parfum creëren als een op maat gemaakt kledingstuk. U past het parfum en op basis van uw wensen verandert en verfijnt de parfumeur het parfum tot de perfecte ‘fit’ gevonden is. Zo sluit de creatie naadloos aan op uw voorkeuren, herinneringen en body chemistry. Het resultaat is een geur die u kenmerkt en die u alleen mag dragen.

Ook uw wensen voor het ontwerp van de fles zijn hierbij geheel bespreekbaar. Een op maat gemaakt parfum is een waardevol bezit voor uzelf, waarschijnlijk een leven lang.

RTL Boulevard maakte vorig jaar al een item over onze bespoke parfum service, klik hier om dit te bekijken.

Bespoke of made-to-measure service

Afhankelijk van de details van uw wensen en uw budget kunnen we u bespoke of made-to-measure services bieden:

1. 100% bespoke: keuze parfumeur, volledige flexibiliteit en vrijheid bij creatie van persoonlijk parfum, ontwerp eigen verpakking.

2. Made-to-measure: creatieproces is gebaseerd op bestaande exclusieve parfum olien, waarbij een parfumeur aanpassingen maakt op basis van uw persoon en persoonlijke wensen. Gepersonaliseerde verpakking.

 

Lees ook