Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing. Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld. Philips RéAura huidverjongende lasertherapie is een eenvoudige manier […]

01:06 - 00:40
luistertijd 01:06 - leestijd 00:40

Philips RéAura laser skin rejuvenation is het eerste laser anti-verouderingsprogramma van Philips voor thuisgebruik. Door gebruik te maken van licht, stimuleert Philips RéAura de natuurlijke celvernieuwing.

Philips RéAura is samen met de makers van Fraxel® laser technologie, de nummer één in professionele laser huidverjonging in Amerika, ontwikkeld.

Philips RéAura huidverjongende lasertherapie is een eenvoudige manier om uw huid te vernieuwen. Tijdens de behandeling dringen laserstralen de dieper liggende huidlagen binnen. Dit stimuleert het natuurlijke verjongingsproces van de huid en bevordert de productie van collageen, dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Tegelijkertijd worden oude cellen en cellen met veel pigment uit de huid gedrongen zodat uw huid een egalere teint krijgt.

Ontdek meer over de technologie van Philips RéAura in dit filmpje (kies optie ’technologie’)

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer nieuws over Philips ReAura.

Lees ook