shop BAP Medical Skin Balance huid en haar supplement SkinBalance houdt huid, haar en nagels in conditie. Door hydratatie van binnenuit te stimuleren en het immuunsysteem te ondersteunen. Geliefd bij artsen en huidtherapeuten. Bekijken Het natuurlijke huidverzorgingsmerk Earth.line lanceert een serie anti-aging producten voor de 50+ huid. De vier producten uit de Natural Age Control […]

02:31 - 01:30
luistertijd 02:31 - leestijd 01:30

Het natuurlijke huidverzorgingsmerk Earth.line lanceert een serie anti-aging producten voor de 50+ huid. De vier producten uit de Natural Age Control lijn bevatten hyaluronzuur en een aantal actieve natuurlijke ingrediënten die er samen voor moeten zorgen dat het verouderingsproces wordt vertraagd.

Goede huidverzorging is natuurlijk op elke leeftijd belangrijk, maar na je vijftigste kan de huid zeker wel wat hulp gebruiken. Rond die leeftijd verandert immers je hormoonhuishouding en daardoor wordt ook de stofwisseling van je huid steeds trager. De celvernieuwing en de aanmaak van collageen nemen af, de huid kan zichzelf minder goed beschermen en herstelt zich langzamer. De huid wordt droger, dunner, doffer, gevoeliger en minder elastisch. Je kunt last krijgen van een onregelmatige pigmentering (de gevreesde ouderdomsvlekken!), diepere rimpels en een slappe huid.  Nu kan cosmetica die problemen natuurlijk niet helemaal oplossen, maar door de juiste producten te gebruiken, en vooral door daar tijdig mee te beginnen, kun je het gevoel van de problemen wel beperken en zelfs de problemen iets verminderen.

Vochtherstel en veerkracht

De Natural Age Control producten bevatten onder meer diverse biologische oliën, shea butter, zonnebloemwas en mimosawas. Daarnaast bevatten ze Phyto Yam-50 Complex, een natuurlijk complex van hoge concentraties yamwortel en soja-extract, dat volgens Earth.line op een natuurlijke wijze de hormonale huidbalans herstelt, het vocht– en vetgehalte en de elasticiteit van de huid verbetert en de aanmaak van collageen stimuleert. Gingibis Complex, een mix van gemberwortel, kamille en bioflavonoïden moet vrije radicalen neutraliseren. Bio-Hyalurontech, tenslotte, is een dubbele techniek met in liposomen ingekapseld natuurlijk Hyaluronan, wat moet zorgen  voor langdurige hydratatie, rimpelherstel, volume en veerkracht. Zo….wat een waslijst!

Er zijn vier producten: een dagcrème (€ 35,95 voor 50ml.), een nachtcrème (€ 37,95 voor 50 ml.), een serum (€ 37,95 voor 30 ml.) en een ‘soft finish’ dagcrème met optische rimpelverminderaar (€ 35,95 voor 30 ml.). Daarnaast is er een probeerpakketje met kleine proefverpakkingen van alle producten ( € 19,95 voor 4 x 10 ml.).

De producten zijn verpakt in natuurvriendelijke verpakkingen. Door een handig pompsysteem kan er geen zuurstof bij de producten komen (tenminste, als het echt goed gedaan is), waardoor ze lang goed blijven. De producten zijn ook geschikt voor de gevoelige huid.

Lees ook:

Lees ook