shop Dermalogica BioLumin-C Serum antioxidant serum Dit vitamine C Serum is je perfecte schild tegen zonschade. Breng het standaard onder je crème en antizonnebrandproduct aan. Bekijken Haal ook in de winter die lekkere gezongebruinde teint terug! Met deze producten: Yves Rocher De nieuwe zelfbruinende crème van Yves Rocher is gemaakt met plantenextracten en bevat Tiarébloem, […]

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Haal ook in de winter die lekkere gezongebruinde teint terug! Met deze producten:

Yves Rocher

De nieuwe zelfbruinende crème van Yves Rocher is gemaakt met plantenextracten en bevat Tiarébloem, voor de nodige hydratie aldus Rocher. Het merk heeft maar liefst 7 zelfbruinende producten. Voor het lichaam en gezicht, van spray tot crème en zelfs met een liftende werking. De crèmes hebben verschillende gradaties in hoeveelheid zelfbruiner, met een glimmend effect of extra hydratatie. De liftende crème is een zelfbruiner voor het gezicht. De prijzen lopen uiteen van  €10,99 tot €14,90.

Lancaster – Self Tan

Lancaster beschikt over zes zelfbruinende producten, drie Self Tans voor het gezicht, twee voor het gezicht & lichaam en een voor het lichaam. Het Tan Colour System zorgt ervoor dat je huid natuurlijk bruin wordt. De Self Tans bevatten actief exfoliërende en hydraterende ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen en de bruine kleur nog beter naar voren te laten komen, staat beschreven in het persbericht.

De gezichtscrèmes hebben een prijs van €29,- en €30,-. De crèmes voor het gezicht&lichaam en lichaam hebben een prijs van €31,-

Australian Gold

Australian Gold introduceert deze winter nieuwe bruinverlengende producten die gebaseerd zijn op pure hennepzaadolie. Dit ingrediënt zorgt voor een optimaal vocht/vet balans van de huid dankzij essentiële aminozuren, aldus het persbericht. Deze bodylotions zijn geschikt als bruinverlengende verzorging na het volgen van een winterse zonnebankkuur. Er zijn drie varianten: Australian Gold Hemp Nation Tropical Moisturizing Daily Tan Extender, Australian Gold Hemp Nation Pomaberry met hennep en superfruit, Australian Gold Hemp Nation Kiwi-Mango met hennep en exotische vruchten. De producten zijn verkrijgbaar voor €5,50 voor 60ml en €19,90 voor 473ml en is verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België.

Lees ook:

(Sanne Cheret)

Lees ook