Make-up Ogen

De grootste eyeliner test van 2011!

Als er een statement is dat je moet maken de komende feestdagen is het wel EYELINER! De vette donkere streep op je bewegende ooglid is een must en hoera, het staat vrijwel iedere vrouw en van elke leeftijd helemaal geweldig!

Onze make-upartist Lydia le Loux heeft de afgelopen weken meer dan 20 eyeliners getest, samen met eyelinerfreaks Xaviera en Mylene. Ze zijn onderverdeeld naar vier groepen: de vloeibare eyeliners, de eyeliner stiften, de eyeliners in gelvorm, de oogpotloden.

Bekijk ze hier allemaal:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.