Als er een statement is dat je moet maken de komende feestdagen is het wel EYELINER! De vette donkere streep op je bewegende ooglid is een must en hoera, het staat vrijwel iedere vrouw en van elke leeftijd helemaal geweldig! Onze make-upartist Lydia le Loux heeft de afgelopen weken meer dan 20 eyeliners getest, samen met eyelinerfreaks Xaviera en Mylene.

00:35 - 00:21
luistertijd 00:35 - leestijd 00:21

Als er een statement is dat je moet maken de komende feestdagen is het wel EYELINER! De vette donkere streep op je bewegende ooglid is een must en hoera, het staat vrijwel iedere vrouw en van elke leeftijd helemaal geweldig!

Onze make-upartist Lydia le Loux heeft de afgelopen weken meer dan 20 eyeliners getest, samen met eyelinerfreaks Xaviera en Mylene. Ze zijn onderverdeeld naar vier groepen: de vloeibare eyeliners, de eyeliner stiften, de eyeliners in gelvorm, de oogpotloden.

Bekijk ze hier allemaal:

Lees ook