shop NARS Climax Extreme Mascara Harriet is fan! ‘Een diepzwarte kleur, en met 1 streek heb je al waanzinnig volume. Deze mascara scheelt je tijd!’ Bekijken Eindelijk doet MAC Cosmetics haar slogan eens echt eer aan (MAC is er voor alle leeftijden en kleuren). De 90-jarige Amerikaanse Iris Apfel wordt de volgende ambassadrice voor MAC! […]

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

Eindelijk doet MAC Cosmetics haar slogan eens echt eer aan (MAC is er voor alle leeftijden en kleuren). De 90-jarige Amerikaanse Iris Apfel wordt de volgende ambassadrice voor MAC!

Slimme zet ook, want de oudjes raken ‘in’, net zoals de transgenders (getuigde deze week de HEMA stunt). De lifestyle industrie zoekt de grenzen op en trekt zichzelf (eindelijk weer eens) uit haar comfort zone. Daar houden wij wel van!

Nu had MAC al vaker ongewone ambassadrices – de recentste was Miss Piggy, zo lezen we op WeekendKnack.be, maar ‘de voormalige interieurontwerpster uit New York die dankzij een exuberante garderobe en een confituurpotbril een stijlicoon werd’, past dit heel goed in het bijzondere umfeld van het merk.

Ze zal binnenkort samen met MAC (ze wordt al een ‘geriatrische starlet’ genoemd) een gelimiteerde make-upcollectie met opvallende kleuren uitbrengen. Het resultaat ligt volgende maand in de winkel, aldus Knack.

Lees ook:

Lees ook