shop Pascaud Repair Complex nachtcrème Monique is groot fan van dit serum en de ontwikkelaarster ervan, Mardge Pascaud, dus ook! Deze herstellende crème stimuleert de reparatie van collageen en elastine, zorgt voor betere werking van de huideigen reparatie-enzymen, helpt bij herstel na peelings, en geeft glow aan de huid. Met o.a. foliumzuur, B-vitamines, lactobacillus (probiotica) […]

00:53 - 00:32
luistertijd 00:53 - leestijd 00:32

Een soepele crème op je huid is een klein gevoel van puur geluk .’

Het is een gevleugelde uitspraak van de Nederlandse organisch chemicus Hans Schreuder. De afgelopen jaren ontwikkelde hij een prachtige nieuwe huidverzorgingslijn, gebaseerd op zijn enorme kennis van de huid en van voedzame en zeer huidvriendelijke ingrediënten.

Drs. Hans Schreuder kiest voor de beste grondstoffen en hij maakt bij voorkeur gebruik van lichaamseigen stoffen. Zijn producten zijn hypo-allergeen geformuleerd. Hij bedoelt hiermee dat de kans op irritaties of allergische reacties zo klein mogelijk is. Bovendien zorgt hij ervoor dat zijn crèmes prettig aanvoelen en heerlijk uitsmeren.

Lees er alles over in het nieuwe minimagazine! Bekijk ook de film en doe mee met de spectaculaire mail- en winactie waarbij je de gehele lijn kunt winnen.

Ga hier naar het minimagazine.

Lees ook