shop Refectocil wenkbrauw- en wimperverf Deze wenkbrauw- en wimperverf is een supervoordelig alternatief als je geen geld of tijd hebt om het professioneel te laten doen. Het werkt perfect en heel secuur. Bekijken ‘Een soepele crème op je huid is een klein gevoel van puur geluk .’ Het is een gevleugelde uitspraak van de Nederlandse […]

00:53 - 00:32
luistertijd 00:53 - leestijd 00:32

Een soepele crème op je huid is een klein gevoel van puur geluk .’

Het is een gevleugelde uitspraak van de Nederlandse organisch chemicus Hans Schreuder. De afgelopen jaren ontwikkelde hij een prachtige nieuwe huidverzorgingslijn, gebaseerd op zijn enorme kennis van de huid en van voedzame en zeer huidvriendelijke ingrediënten.

Drs. Hans Schreuder kiest voor de beste grondstoffen en hij maakt bij voorkeur gebruik van lichaamseigen stoffen. Zijn producten zijn hypo-allergeen geformuleerd. Hij bedoelt hiermee dat de kans op irritaties of allergische reacties zo klein mogelijk is. Bovendien zorgt hij ervoor dat zijn crèmes prettig aanvoelen en heerlijk uitsmeren.

Lees er alles over in het nieuwe minimagazine! Bekijk ook de film en doe mee met de spectaculaire mail- en winactie waarbij je de gehele lijn kunt winnen.

Ga hier naar het minimagazine.

Lees ook