shop Prescription SPF50 drops Geen aparte zonnebrandcrème meer nodig, want deze hooggedoseerde druppels met een spf50 meng je gewoon met je eigen dagcrème! Monique testte het. Bekijken John Demsey is Estée Lauder’s Group President in Amerika. Recentelijk vertelde hij in een beautyvakblad over zijn ‘leer’: ‘Beauty in its abstract concept is an aspiration. It’s not […]

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

John Demsey is Estée Lauder’s Group President in Amerika. Recentelijk vertelde hij in een beautyvakblad over zijn ‘leer’:

‘Beauty in its abstract concept is an aspiration. It’s not always a reality. There is an aspirational element to beauty that exists from dollar stores all the way up to Bergdorf Goodman, because beauty in its ultimate is an aspiration.’


Demsey’s vijf kernwaarden zijn:

Lees hier meer over marketingtrends.

Lees ook