Geteste producten Lippen Make-up Nagels Ogen Teint

Debbie bezoekt MAC Arnhem met Glitter and Ice!

Al een hele tijd was deze spannende happening  bekend, het beroemde make-up merk MAC opent haar zesde counter in de Bijenkorf Arnhem. Voor diegene die dit make-upmerk nog niet zo goed kent:  MAC, het van oorsprong Canadese merk kent haar roots in de modewereld en achter deze schermen werken teams van Make-up Artists geïnspireerd door muziek, kunst, architectuur en mode aan de typische MAC stijl. MAC is een van oorsprong professioneel make-upmerk en word geroemd om haar kwaliteit en veelzijdigheid maar is tevens al een geruime tijd bereikbaar voor de consument.

Op vrijdag  2 december was het dan eindelijk zover, voor de pers maar ook voor het winkelend publiek presenteerde MAC haar prachtige nieuwe counter in de Bijenkorf Arnhem met een mega spetterende opening.  Arty dus vernieuwend en gedurfd was het thema Glitter and Ice geïnspireerd op hun nieuwe Holiday “11 collectie met kunstschaatser Johnny Weir als model.

Met sprookjesachtige modellen die leken te dansen op het ijs en deze nieuwe collectie heeft MAC zich een plek weten te geven binnen het oostelijk deel van het land. Ook de plaatsing van de MAC counter is bijzonder want meteen zodra je de Bijenkorf binnenkomt wandel je, of liever gezegd ontmoet je de wereld van MAC.

De Holiday “11 face kits zijn verschillende samengestelde make-up setjes met prachtigeverpakkingen en dito make-uptasjes geïnspireerd op de snowglobe.  De Glitter and Glamour spat ervan af en ik denk dat menig hartje hier van gaat smelten.

Ice Parade en Viva Glam
Nog even een vermelding waard is het MAC Aids Fund, opgericht in 1994. Dankzij de verkoop van de Viva Glam Lipsticks en Lipgloss en de kaarten van “kids helping kids “ heeft menigeen al aan dit fonds een steentje bijgedragen. Speciaal voor de feestdagen komt MAC dan ook met een pittig rood rond make-uptasje met daarin twee Viva Glam lipsticks van Lady Gaga. Hoe leuk is dat? De Glitter and Ice collectie is een lust voor het oog en oogt zeer feestelijk en glamourous. Ik zou zeggen, ga snel een kijkje nemen bij de mooie MAC counter in Arnhem en laat je betoveren.

De Holiday “11 collectie is tot eind januari te verkrijgen.

De Bijenkorf gaat in het vroege voorjaar de collectie van MAC verkopen in haar webshop. Verdere informatie volgt daarover nog.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

4 reacties

  • MAC is binnenkort ook te bestellen via de webshop van de Bijenkorf, goed nieuws dus voor mensen die niet vlakbij een counter wonen 🙂

    @Babs, de ronde potjes onderaan zijn paintpots, oftewel crème oogschaduw. Ik gebruik ze zelf als primer onder mijn oogschaduw, waardoor ze de hele dag perfect blijft zitten.

  • Eindelijk……MAC dichtbij. Hoef ik het niet meer te importeren bij stedenreisjes. De oogschaduw van MAC is geweldig; voor mij geen andere.

  • Leuk, Debbie! Mooie foto’s! Ik moet echt een dagje Arnhem doen, alleen alle leuke glitter en metal kleuren zijn voor mijn ogen “to much”…maar mijn nagels kunnen wel een glimmertje hebben. De ronde potjes onderaan, zijn dat eyeliners? Ik ken de Mac producten niet zo goed “blush”..:(

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.