shop Pascaud Innovative II vers gemaakt vitamine C serum Deze vitamine C in poedervorm is het allerbeste dat we kennen! Je maakt het zelf vers aan. Hoog geconcentreerd en goed opneembaar. Je huidtonus wordt binnen een week veel mooier! Bekijken Al een hele tijd was deze spannende happening  bekend, het beroemde make-up merk MAC opent […]

02:30 - 01:29
luistertijd 02:30 - leestijd 01:29

Al een hele tijd was deze spannende happening  bekend, het beroemde make-up merk MAC opent haar zesde counter in de Bijenkorf Arnhem. Voor diegene die dit make-upmerk nog niet zo goed kent:  MAC, het van oorsprong Canadese merk kent haar roots in de modewereld en achter deze schermen werken teams van Make-up Artists geïnspireerd door muziek, kunst, architectuur en mode aan de typische MAC stijl. MAC is een van oorsprong professioneel make-upmerk en word geroemd om haar kwaliteit en veelzijdigheid maar is tevens al een geruime tijd bereikbaar voor de consument.

Op vrijdag  2 december was het dan eindelijk zover, voor de pers maar ook voor het winkelend publiek presenteerde MAC haar prachtige nieuwe counter in de Bijenkorf Arnhem met een mega spetterende opening.  Arty dus vernieuwend en gedurfd was het thema Glitter and Ice geïnspireerd op hun nieuwe Holiday “11 collectie met kunstschaatser Johnny Weir als model.

Met sprookjesachtige modellen die leken te dansen op het ijs en deze nieuwe collectie heeft MAC zich een plek weten te geven binnen het oostelijk deel van het land. Ook de plaatsing van de MAC counter is bijzonder want meteen zodra je de Bijenkorf binnenkomt wandel je, of liever gezegd ontmoet je de wereld van MAC.

De Holiday “11 face kits zijn verschillende samengestelde make-up setjes met prachtigeverpakkingen en dito make-uptasjes geïnspireerd op de snowglobe.  De Glitter and Glamour spat ervan af en ik denk dat menig hartje hier van gaat smelten.

Ice Parade en Viva Glam
Nog even een vermelding waard is het MAC Aids Fund, opgericht in 1994. Dankzij de verkoop van de Viva Glam Lipsticks en Lipgloss en de kaarten van “kids helping kids “ heeft menigeen al aan dit fonds een steentje bijgedragen. Speciaal voor de feestdagen komt MAC dan ook met een pittig rood rond make-uptasje met daarin twee Viva Glam lipsticks van Lady Gaga. Hoe leuk is dat? De Glitter and Ice collectie is een lust voor het oog en oogt zeer feestelijk en glamourous. Ik zou zeggen, ga snel een kijkje nemen bij de mooie MAC counter in Arnhem en laat je betoveren.

De Holiday “11 collectie is tot eind januari te verkrijgen.

De Bijenkorf gaat in het vroege voorjaar de collectie van MAC verkopen in haar webshop. Verdere informatie volgt daarover nog.

Lees ook