Fraxel® laserbehandeling is een niet-invasieve behandeling die al bijna 10 jaar wordt gebruikt door dermatologen en die ondertussen al meer dan een half miljoen keer is toegepast.

01:33 - 00:56
luistertijd 01:33 - leestijd 00:56

Fraxel® laserbehandeling is een niet-invasieve behandeling die al bijna 10 jaar wordt gebruikt door dermatologen en die ondertussen al meer dan een half miljoen keer is toegepast. Deze technologie is nu geschikt gemaakt voor veilig en effectief thuisgebruik. Door Philips RéAura twee keer per week gedurende acht weken te gebruiken bereik je zichtbare resultaten.*

Hoe werkt Philips RéAura?

De huid bestaat uit verschillende lagen. De epidermis is de buitenste beschermende laag. Daaronder zit een diepere laag, de dermis genaamd. Deze laag bevat een netwerk van collageenvezels die de huidhaar stevigheid en gladheid geven. Collageen neemt af naarmate je ouder wordt en je huid vaker is blootgesteld aan de zon. Dit leidt tot fijne lijntjes en een minder gladde huid.

Tijdens de behandeling met Philips RéAura worden duizenden microscopisch kleine laserstralen de epidermis en dermis in gestuurd. Dit brengt een natuurlijk proces van celvernieuwing op gang. Oude en beschadigde huidcellen worden vervangen door nieuwe, verse cellen die meer collageen bevatten. Het resultaat is een gladdere huidstructuur en minder fijne lijntjes. Dit proces helpt ook om pigmentophopingen uit de huid te verdrijven, wat leidt tot een egalere huidteint.

Ga naar Douglas voor een persoonlijke RéAura huidanalyse of kijk op de website van Philips ReAura voor meer informatie.

Dit nieuws behoort tot het Philips ReAura merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook