Het parfum vinden dat werkelijk bij u past is vaak niet eenvoudig.

03:01 - 01:48
luistertijd 03:01 - leestijd 01:48

Het parfum vinden dat werkelijk bij u past is vaak niet eenvoudig. Onze perfume professionals bepalen tijdens een Personal Perfume Profiling™ welke parfums het mooist bij u aansluiten en op uw huid het beste tot hun recht komen.

Tijdens een Personal Perfume Profiling ™, een ware beleving voor al uw zintuigen en gebaseerd op een uitgewogen methodologie, krijgt u op afspraak een hoogstpersoonlijk advies over welke parfums het mooist op u aansluiten. Zo kan uw parfum uw meest persoonlijke accessoire zijn.

Personal Perfume Profiling™ is een beleving voor al uw zintuigen, een ware ontdekkingsreis door de wondere wereld van geuren.

Op basis van een huidanalyse, uw persoonlijkheid en stijl, herinneringen en voorkeuren ontvangt u een concreet advies en weet u voortaan welke parfums het mooist op u aansluiten. Personal Perfume Profiling™ vindt alleen op afspraak plaats, zodat we uw geurprofiel in alle rust en aandacht kunnen bepalen. De kosten zijn EUR90. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Het is ook een prachtig en origineel cadeau.

Met vreugde vierden we deze maand het tweejarige bestaan van de Annindriya Perfume Lounge. Trots en tevreden zijn we met de vele honderden mannen en vrouwen die we tijdens hun hoogstpersoonlijke Personal Perfume Profiling hebben mogen begeleiden in het vinden van de best passende geuren, hun persoonlijk parfum.

De geur van je leven – eindelijk gevonden…..

Een kleine selectie uit de reacties en bedankjes die wij de afgelopen 2 jaar mochten ontvangen:

 

 

 

 

 

Bezoek ook de online webshop van The Perfume Lounge.

Dit nieuws behoort tot het Annindriya Perfume Lounge merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook