“A woman’s perfume tells more about her than her handwriting.” Christian Dior Als u de bijzonder smaakvolle boutique in Amsterdam-Zuid binnengaat, valt de prachtige collectie van parfummerken u het eerste op. Het meest onderscheidende is vervolgens het persoonlijke advies door de geurexperts, die u met aandacht en kennis graag exclusieve parfums laten ontdekken. U bent […]

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

“A woman’s perfume tells more about her than her handwriting.” Christian Dior

Als u de bijzonder smaakvolle boutique in Amsterdam-Zuid binnengaat, valt de prachtige collectie van parfummerken u het eerste op. Het meest onderscheidende is vervolgens het persoonlijke advies door de geurexperts, die u met aandacht en kennis graag exclusieve parfums laten ontdekken. U bent van harte welkom in onze boutique in Amsterdam-Zuid, daarnaast hebben wij een uitgebreide webshop.

Annindriya Perfume Lounge, Amsterdam

Persoonlijke geurreis

Uniek zijn onze Perfume Profilings TM, waar u in een ware geurreis de meest passendegeuren vindt: een persoonlijk geuradvies, eindigend met een persoonlijk parfum. Dit is ook een origineel cadeau idee.

Met trots hebben we de volgende hoogwaardige parfum merken naar Nederland gehaald.

Klik op de namen om direct in de wereld van het parfummerk te komen:

En wat dacht u van deze prachtige merken?

Uniek in Nederland

Toen Annindriya Perfume Lounge in oktober 2009 haar deuren opende, schreef Beautyjournaal direct enthousiast over haar ervaringen: “Tanja Deurloo opent unieke Annindriya Perfume Lounge voor parfumconsult en bijzondere parfums”

Dit nieuws behoort tot het Annindriya Perfume Lounge merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook