De ISO22000 is de standaard op het gebied van voedselveiligheid.

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

De ISO22000 is de standaard op het gebied van voedselveiligheid. Deze standaard is ontwikkeld met het doel een voedselveiligheidsnorm in de markt te zetten die wereldwijd geaccepteerd wordt. Momenteel wordt deze certificering in 162 landen geaccepteerd. Met het verkrijgen van de certificering, mag  Innéov ook het onderstaande certificeringslogo op de verpakking gaan gebruiken, aldus het persbericht.

Het merk maakt meteen van de gelegenheid gebruik om te melden dat er een nieuwe klinische studie is gedaan naar de voedingssuppletie voor meer haarvolume. Hierbij is gebruik gemaakt van de Trichoscan. Hiermee kan de haardensiteit gemeten worden. De Trichoscan is een gepubliceerde methode die door dermatologen erkend wordt en gebruikt wordt in klinische studies voor crèmes en voedingssupplementen.

‘In 2009 heeft het onafhankelijke onderzoeksinstituut Derma Tronnier van de Duitse universiteit Witten-Herdecke een meeting met de Trichoscan uitgevoerd en de resultaten klinisch geëvalueerd nadat de onderzoeksgroep 2 x daags gedurende 3 en 6 maanden de capsules van Innéov haarvolume innam. 160 vrouwen tussen de 30 en 50 jaar namen deel aan het onderzoek,’ aldus de persinformatie.

‘Bij de onderzoeksgroep bleek dat na 24 weken de groefase of te wel de anagene fase 8% meer haargroei had tov placebo. Na 3 maanden had de onderzoeksgroep zelfs 10% meer haar dan de placebo groep, 10% meer haar staat voor 10.000 haren. Na 24 weken was dit percentage verder opgelopen tot 11%. Ook vielen er 25% minder haren uit in de telogene fase na 6 maanden gebruik.’

Meer informatie over de 4 producten van Innéov die ons land verkrijgbaar zijn, zijn te vinden op de Nederlandse website.

Lees ook:

 

Lees ook