Beautyvideo's Couperose Dermatologie Gezicht Grove porien Lichaam Pigmentvlekken Rimpels en slapte Voor hem

BeautyJournaal TV: Innovatie van Philips voor ware huidverbetering

Philips heeft met de RéAura het eerste laserapparaat voor thuisgebruik, in Europa uitgebracht. Hoe werkt dat nou, en wat kun je ervan verwachten? Bekijk de film met instructies en testresultaten van drie vrouwen.

Embed de video voor je eigen site via YouTube

Lees ook meer in dit minimagazine.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

32 reacties

 • Beste Z.

  Na enige tijd heb ik voor u deze informatie bemachtigd. U kunt de Reaura gewoon gebruiken in combinatie met de aptos lift, dit is geen enkel probleem.

  Met vriendelijke groet,
  Philips skincare

 • Beste Z,

  Ik heb deze vraag doorgezet maar tot op heden nog geen antwoord mogen ontvangen.
  Doordat er zoveel aandoeningen en medicijnen zijn waarbij wij niet altijd het juiste advies mogen verstrekken, wil ik u nogmaals verwijzen naar uw arts of dermatoloog. Micro-dermabrasie mag niet toegepast worden tijdens de behandeling met de Philips Reaura, doordat dit heftig is voor uw huid. Wanneer ik alsnog de juiste informatie toegestuurd krijg, laat ik dit alsnog weten.

  Met vriendelijke groet,
  Philips Skincare

 • Oke, houd er rekening mee dat mijn reactie naar u terug enige tijd op zich kan laten wachten. Ik ga dit voor u uitzoeken, waar uiteraard meerdere mensen in betrokken worden. Met vriendelijke groet, Philips Skincare

 • Ok , bedankt ik wacht wel tot ik uw reactie krijg hierover . Mijn arts zei dat microdermabradie geen probleem was maar een laser dat weet hij niet

 • Beste mevrouw Z,

  Om alles uit te sluiten, ga ik deze vraag voor u verder uitzoeken.
  Wanneer ik hier meer informatie over heb, laat ik u dit zo snel mogelijk weten. Als wij niet zeker zijn van een bepaald onderwerp, verwijzen wij u automatisch door naar uw arts die waarschijnlijk wel over deze informatie beschikt, of het eventueel mogelijk zou zijn.
  Wij hebben nog niet eerder gehoord over aptos draden in combinatie met het gebruiken van de Philips Reaura, dus hier ga ik nader onderzoek over doen. Tot die tijd raad ik het overgaan tot aankoop af, tot alles uitgesloten is.

  Met vriendelijke groet,
  Philips skincare expertteam

 • Kunt u mij misschien uitleggen waarom dat niet zou kunnen? Heb alleen 2 aptosdraden laten plaatsen

 • Beste mevrouw Z,

  Wat u waarschijnlijk bedoeld is een gelaatsbehandeling met aptos draden dat speciaal
  werd ontworpen om verslapping van de wangen en de hals op een zachte wijze te corrigeren. Wij raden het af de Philips RéAura te gebruiken als u dit in het verleden heeft laten toepassen. Mocht u toch erg geïnteresseerd zijn, raadpleeg dan uw arts die hier het beste over kan oordelen.

  Met vriendelijke groet,
  Het Philips skincare expertteam

 • Kan je de laser ook gebruiken als je een paar jaar geleden onderhuids draden heb laten zetten om je spieren wat strakker te trekken in je gezicht volgens mij heette dat aptos draad

 • Beste Marjolein,

  Het klopt inderdaad dat de meeste gebruikers tijdens en na de behandeling roodheid, branderig gevoel en zwelling ervaren. Deze reacties kunnen tot 12 uur aanhouden.
  Door het gebruiken van de aftercare-complex kan de huid worden gekalmeerd.
  Tevens wordt de huid verzorgd en gehydrateerd door dit product.
  Wij geven het advies om de aftercare-complex in de koelkast te bewaren en na de behandeling diverse keren aan te brengen op uw huid.
  Het verdient aanbeveling om de Philips RéAura in de avond te gebruiken zodat de huid tijdens de nacht hersteld, en de roodheid de volgende ochtend ver is vermindert.
  Dit zijn reacties die bij het gebruik van Philips RéAura horen, door deze reacties te ervaren is het in feite een teken dat het celvernieuwingsproces ingang is gezet.
  De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar, maar pas na enige tijd. Als u het apparaat consequent tweemaal per week gebruikt, kunt u in het algemeen na drie tot vier weken verbeteringen zien in de pigmentvorming. Na vier of vijf weken wordt de textuur van de huid beter en beginnen fijne lijntjes doorgaans te verminderen.

  Met vriendelijke groet,
  Het Philips skincare team

 • Beste Allemaal,

  Op de vraag of de Philips RéAura geschikt is voor een getinte huid, kan ik u mededelen dat dit geen enkel probleem is.
  Contra-indicaties of medicijngebruik waarbij u de RéAura laser skin rejuvenation niet mag gebruiken wordt met u doorgenomen in Douglas, tijdens een huidconsultatie.
  Ook via telefonisch contact met het Philips skincare team kunnen wij dit met u doornemen, om te kijken of u in aanmerking komt om het apparaat eventueel te kopen.
  Wij hopen u ook via deze weg te woord te kunnen staan, wanneer vragen of eventueel advies nodig is.

  Met vriendelijke groet,
  Het Philips skincare team

 • Wat ik me afvraag: je huid reageert dus door o.a. rood te worden. Dan loop je plat gezegd dus een paar dagen voor schut en daarna zie je resultaat. Natuurlijk is het aantrekkelijk om resultaat te zien, maar een paar dagen met een rood gezicht lopen terwijl je toch weer moet werken e.d. is ook niet erg geweldig…..?

 • Beste Rona,

  Wij vinden het zelf erg fijn om alle ontwikkelingen bij te houden rondom de RéAura laser skin rejuvenation en hopen via deze weg ook advies te kunnen geven en vragen te beantwoorden.
  Bij Douglas nemen ze de huidconsultatie met u af, voordat u overgaat tot aankoop.
  Douglas hoort dit samen met de klant door te nemen, dus niet zelf uitprinten en mee nemen naar de winkel.
  Wij zijn telefonisch bereikbaar en e-mailen kan uiteraard ook.
  Mochten er vragen zijn, horen wij dit graag!

  Met vriendelijke groet,
  Kimberley
  Het Philips skincare expertteam

 • @Philips Skincare. Ik vind het prettig dat jullie hier reageren op de posts. Dat geeft het gevoel dat jullie ‘betrokken’ zijn en dat is aangenaam als je hier mee aan de slag wilt. Met: ‘Douglas is het verkooppunt van de RéAura laser skin rejuvenation, hier nemen ze met u de huidconsultatie af om te kijken of u gebruik kunt maken van de RéAura.’ bedoelen jullie waarschijnlijk dat je op jullie site de vragen moet beantwoorden en uitprinten en dat meenemen naar Douglas? Want, mij werd niet duidelijk dat ze bij Douglas zelf iets van een ‘huidconsultatie’ zouden doen.
  Ik neem aan dat als je geregistreerd bent op MyRéAura je behalve bellen ook kan mailen?

 • Beste,

  Na aanleiding van bovenstaande comments, wilt het Philips skincare expertteam hier graag op reageren.
  Objectief onderzoek door dermatologen en een reeks tests door thuisgebruikers hebben aangetoond dat Philips RéAura laser skin rejuvenation zichtbare resultaten oplevert.
  Het is van belang om te beseffen dat de resultaten voor verschillende tekenen van veroudering kunnen variëren. Ook kunnen er van gebruiker tot gebruiker verschillen optreden. Bedenk bovendien dat het uw huid tijd kost om te verjongen. De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar, maar pas na enige tijd. Als u het apparaat consequent tweemaal per week gebruikt, kunt u in het algemeen na drie tot vier weken verbeteringen zien in de pigmentvorming. Na vier of vijf weken wordt de textuur van de huid beter en beginnen fijne lijntjes doorgaans te verminderen.
  De meeste gebruikers ervaren roodheid/branderig gevoel/zwelling van de huid tijdens en na een behandeling. Dit zijn normale, veelvoorkomende reacties van de huid. Dit is in feite een teken dat de laser zijn werk doet. In het algemeen duurt de reactie van de huid op het gezicht en het decolleté langer dan op de handen. Het is normaal dat deze reacties tot twaalf uur duren, of zelfs nog langer als u een zeer gevoelige huid hebt. Wanneer uw huid strak en droog aanvoelt na een behandeling, kunt u het laser aftercare complex diverse keren aanbrengen.
  Douglas is het verkooppunt van de RéAura laser skin rejuvenation, hier nemen ze met u de huidconsultatie af om te kijken of u gebruik kunt maken van de RéAura.
  Voor contra-indicaties en medicijn gebruik, kunt u het beste contact opnemen met ons, of uw eigen arts als u niet zeker bent of u de Philips RéAura laser skin rejuvenation kunt gebruiken.
  Wij beoordelen de huid volgens uw eigen eerlijkheid, de kennis van contra-indicaties en medicijngebruik nemen wij hierin mee.
  Mochten er vragen zijn, kunt u altijd contact opnemen met het Philips skincare expertteam, waar wij u vragen beantwoorden, informatie en advies geven over de RéAura laser skin rejuvenation.
  Wij hopen u met deze informatie voldoende geïnformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Het Philips skincare expertteam

 • Verdikte moedervlek: waarvan je duidelijk voelt dat hij dikker is, een verhoging op de huid. Jee, hoe leg ik dit verder uit:-) Ik heb er een op mijn wang en een naast mijn oor. Dermatoloog heeft er naar gekeken, geen (medische) reden om er iets aan te doen. Maar natuurlijk ook niet echt mooi…

 • @Rona, ( en anderen) ik heb wel gelezen op de website dat je wel rekening moet houden met medicijngebruik, waardoor je huid gevoeliger is voor licht e.d. ( als ik een tetracycline/ anti-biotica kuur krijg, staat er vaak bij dat ik moet oppassen met zonlicht).
  Wel een heel goede vraag, of je op moet passen bij verdikte moedervlekken, ben ik ook benieuwd naar!

 • Monique, bij mij was het op de binnenkant van mijn onderarm. Ze heeft drie stroken gedaan, twee waren okay (wel rood maar dat trok weg) maar op de derde strook zaten om de centimeter rode streepjes. Vandaar dat ik me afvroeg of er genoeg geleidingsgel zat op die plek. Ze vertelde mij dat stand 1 en 2 alleen maar zijn om te voelen hoe het is en alleen stand 3 laser is. Ook werkt de laser alleen als het groene lampje te zien is.
  Van Peter Velthuis wil ik graag horen wat de (eventuele) contra-indicaties zijn in de breedste zin van het woord? En ook op welke plekjes je het beter niet kan gebruiken? Ik las bijv. iets over verdikte moedervlekken.

 • meisjes, als jullie vragen hebben over fraxel lasertechnologie, geef ze dan even door hier, dan stuur ik ze naar dermatoloog peter velthuis.
  en heb je vragen over fraxel voor thuisgebruik, kan hij ze wellicht ook beantwoorden – hij gaf een presentatie over huid en laserbehandelingen tijdens de persintroductie.

 • rona, fraxel betekent dat de behandelkop met de lichtbundel is opgedeeld in kleine lichtpuntjes, het is gefragmenteerd. een ouderwetse laserbundel heeft een compleet vlak. omdat het bij fraxel gefragmenteerd is, krijg je dat ook als zodanig op je huid te zien: alsof het een gaasje is. en dat je zie bij ReAura dus ook, het is echt laser dus, fraxel laser, maar zodanig gemaakt, dat het veilig genoeg moet zijn voor thuisgebruik.

  op het apparaat zijn ook verschillende standen, je kunt dus licht tot zwaar behandelen. ik weet niet op welke stand die verkoopster het bij jou gedaan heeft?

  als je teruggaat, moet je misschien even een plekje in je gezicht laten doen, kun je meteen zien hoe je huid daar reageert. dat is toch weer anders dan een hand. het valt me op dat als ik reviews tref online, dat het vooral op testen op de handruggen gaat.

 • Zullen we dan met zijn allen ‘hier’ blijven?! Onder dit artikel bedoel ik, dat is wel zo handig namelijk.
  @Babs, o leuk je bent ook met de laser bezig bij een salon, daar zijn we weer benieuwd naar! Het was me helemaal duidelijk dat je huid rood wordt en dat het de vogende dag weer weg zal zijn. Mijn ervaring bij Douglas, was inderdaad rood, kleine bultjes (als na brandnetel) maar wat ik gek vond waren die rode streepjes, bijna alsof het een heel klein beetje verbrand was. Ik ga deze week nog even naar Douglas en probeer het nogeens rustig uit. Want ook ik ben natuurlijk erg geinteresseerd in dit product. Ik laat het eind van de week even weten/horen.

 • @Angela, filmpjes en ervaringen zijn altijd moeilijk te beoordelen. Ik zelf heb ook vaak het idee dat sommige opmerkingen van het bedrijf zelf komen. hierbij denk ik o.a aan wimperverlengende middelen waar lezeressen over schrijven dat hun wimpers zo lang zijn geworden dat ze zelfs “bijgeknipt”moeten worden. ( ik heb er diverse getest en nee, deze werken bij mij iig niet).
  ik heb bij het andere item over de Philips ReAura ook een reactie geplaatst en zie nu dat er eigenlijk 2 artikelen staan, dus ik knip /plak even mijn reactie:
  Hallo allemaal,
  momenteel ben ik bezig met een professionele fractional laser behandeling in een beautysalon. het klopt dat je huid in het begin rood wordt, maar dat trekt bij mij na een paar dagen weer weg. ik heb geen reden om aan te nemen dat dat bij de Philips Reaura dat niet zal gebeuren, temeer ook omdat de behandeling bij een consumenten product iets minder intensief zal zijn dan bij een professionele salonbehandeling. Ik heb wel het volste vertrouwen dat de Philips Reaura doet wat hij beloofd .
  Wat ik erg mooi vind bij Philips , is dat je op hun website ( zie het minimagazine rechtsboven) een huidconsultatie kan doen om te kijken of hij geschikt voor je is en een behandelplan opstellen.
  Bij de fractional laser ervaar ik veel overeenkomsten, zoals roodheid, het gevoel van de speldeprikjes, waar Carla het over heeft, en zoals je in de filmpjes hoort, kwamen bij mij ook pigment/donkere vlekjes naar boven.
  Om het heel simpel te zeggen, je huid wordt licht beschadigd, waardoor hij gestimuleerd wordt om sneller en frequenter te vernieuwen.
  Nogmaals, behandelingen in de salon zijn intensiever dan de Philips ( daar ga ik zelf vanuit) en de rode vlekjes horen erbij, no pain , no gain….;)
  Ik denk wel dat je goed de beschreven behandel-instructies van Philips moet volgen en niet zomaar aan de slag ermee gaan.
  Wat zou ik graag dit apparaat willen hebben…erg, he
  ik houd jullie op de hoogte!

 • @Clarabella, dank je wel voor het meedenken. Zoals ik het las leek het alsof er bij Douglas een voor en na foto zou worden gemaakt en dat je een soort adviesplan zou krijgen aan de hand van de conditie van je huid. Dat blijkt niet zo te zijn. De foto’s moet je zelf nemen (om het verschil te kunnen beoordelen) Het meisje van Douglas was overigens op training geweest bij Philps. Ik vraag me nu wel af of op basis waarvan de adviesafdeling van Philips dan een behandelplan zou geven. Want wie ziet dan je huid? Wie beoordeelt op welke plekjes je beter niet de laser moet gebruiken?
  @Angela, ik weet dat er een review over de RéAura zal komen op Beautyjournaal, maar zoals je begrijpt kan dat nog even duren want ook degene die het gaat testen heeft een paar maanden nodig om een goede beoordeling te kunnen geven. Als ik jou was zou ik wel alvast even bij Douglas gaan ‘voelen’, dan heb je i.i.g. een idee en kan je ook de geleidingsgel en de kalmerende gel erna proberen. Ik ben er zeker van dat er een vervolg komt, dus kijk regelmatig op Beautyjournaal voor updates.

 • Vindt t promo filmpje prachtig en veelbelovend maar hoor graag ervaringen ‘uit t veld ‘. De filmpjes komen uit de marketingkoker van philips, lijkt me. Wie heeft de reaura geprobeerd en wat vindt je ervan? Het is een dure aanschaf en als het na 12 weken gebruik niet t gewenste resultaat oplevert kan je t product niet terugbrengen. Dus wie heeft ervaring (zowel negatief als positief) ?

 • Philips heeft een speciale advies afdeling over de ReAura, met deskundigen die je kunnen adviseren, misschien handig om contact mee op te nemen. De dames van Douglas zijn geloof ik nog niet allemaal even thuis met de werking van dit product.

 • Gisteren bij Douglas even snel de RéAura op mijn arm gevoeld. Snel, omdat mijn vriendin erbij was en die heeft niet zoveel belangstelling voor dat soort zaken. Misschien dat er niet genoeg geleidingsgel op mijn arm zat maar het effect was: het voelde als ministroomstootjes, bijna direct daarna werd mijn arm rood met bultjes (alsof ik in de brandnetels had gepakt, en zo voelde het ook aan) ’s avonds zag ik dat er een soort rode streepjes waren verschenen en die waren pas na twee dagen helemaal weg. Ik ben wel benieuwd naar het resultaat na een langere periode gebruik maar vraag me wel af of ik dit op mijnh gezicht aandurf. Volgende week ga ik nog een keertje en zal ik zelf de gel aanbrengen en het uitproberen. Ik kom er nog op terug!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.