shop Perricone MD No Make Up liquid Bronzer Ideaal voor een make-up loos dagje: voor een warme glow op je huid. Ook ideaal om te mengen met je dagcrème. Bekijken Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan lanceert Nivea deze week een online applicatie waarmee Rihanna tot leven kan komen in de huiskamer. je houdt je eigen Nivea […]

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan lanceert Nivea deze week een online applicatie waarmee Rihanna tot leven kan komen in de huiskamer. je houdt je eigen Nivea blik voor de webcam en de R & B zangeres verschijnt.

In haar virtuele optreden zingt de Amerikaanse zangeres het nummer ‘California King Bed’ wat ook te horen is in de Nivea campagne. Door het ‘crèmeblik podium’ te bewegen kan de gebruiker ook elementen uit de video in beweging brengen. Geen pot Nivea in huis? Geen nood, want je kunt ook een afbeelding van een potje Nivea uitprinten, waarmee de module kan worden geactiveerd.  

Voor een impressie van de augmented reality ervaring, bekijk  je deze Youtube-video:

 

Meer valt ook te zien op Nivea’s website

Eerder dit jaar lanceerde Nivea al twee online Rihanna belevenissen. Zo kon je dansen met Rihanna in haar eigen videoclip en haar song ‘California King Bed downloaden via een unieke code in het limited edition Nivea -blik, dat voor het 100-jarig bestaan is gemaakt. Deze augmented reality ervaring waarbij de zangeres tot leven komt op een Nivea Crème Blik is de laatste in de reeks.

Lees ook:

Lees ook