Zacht en zeker Crèmes die veroudering tegengaan, zijn niet voor iedereen veilig te gebruiken.

00:53 - 00:31
luistertijd 00:53 - leestijd 00:31

Zacht en zeker

Crèmes die veroudering tegengaan, zijn niet voor iedereen veilig te gebruiken. Zeker niet voor de gevoelige huid, terwijl deze huid wel sneller rimpeltjes en groeven kan krijgen. Reageer je snel op actieve stoffen maar wil je wel iets ondernemen tegen veroudering? Gebruik dan de anti-aging producten van Eau Thermale Avène. De geavanceerde producten van de verzorgingslijnen Ysthéal+ en Eluage bevatten gepatenteerde werkzame stoffen die je huid weer gladstrijken en zelfs door de meest gevoelige huid worden verdragen.

Lees er alles over in het nieuwe minimagazine. Vanzelfsprekend vind je ook in dit magazine weer een fijne mail & win actie. Doe mee, en maak kennis met een van de fijnste skincaremerken van ons land! Je kunt er de hele maand van genieten.

Ga hier direct naar het minimagazine.

Lees ook