Fijne nevel streelt de zintuigen Ontastbare materialen Zwevende bloemblaadjes Bloeiende kleurenexplosies Sensuele geuren voor een nieuwe emotie Na het ongelofelijke succes van de bloemengeuren van PUPA in het verleden presenteren wij nu een nieuwe reeks heerlijke geuren in een design verpakking. De fles is geïnspireerd door de natuur en vertelt het verhaal van een druppel […]

00:56 - 00:34
luistertijd 00:56 - leestijd 00:34

Fijne nevel streelt de zintuigen

Ontastbare materialen

Zwevende bloemblaadjes

Bloeiende kleurenexplosies

Sensuele geuren voor een nieuwe emotie

Na het ongelofelijke succes van de bloemengeuren van PUPA in het verleden presenteren wij nu een nieuwe reeks heerlijke geuren in een design verpakking. De fles is geïnspireerd door de natuur en vertelt het verhaal van een druppel regen gedragen door de wind. AIR DE FIÓ straalt gratie en puurheid uit. Vier zeer befaamde “neuzen” zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van de geur: Maurizio Cerizza, Corinne Cachen, Pierre-Constantin Gueros en Valerie Gamush. Zij verwerkten hun persoonlijke favorieten in de geuren en zo ontstond deze prachtige collectie.

Adviesverkoopprijs: € 29,50. Ga voor meer informatie naar de Pupa website.

Bekijk hier ook het mooie filmpje over de nieuwe parfums:

[media id=144 height=350 width=620]

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook