Beschadigd of droog haar Haar Krullenbos Voor hem

Van Biosilk: conditioner voor je haar – én je nagels

En alweer is er een waardeloze zomer voorbij. Behoor jij tot degenen die het weerzinwekkende Nederlandse zomerweer zijn ontvlucht om bij te komen in een land met een normaal, zonnig klimaat? Ben je teruggekomen met een bos uitgedroogd en door de zon beschadigd haar? Begrijpelijk – we zijn de zon en de effecten die hij op ons haar kan hebben niet echt meer gewend. Aan het Nederlandse weer is helaas niks te doen. Maar gelukkig wel aan dat uitgedroogde haar.

Biosilk van Farouk Systems bedacht Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner, een product dat maar liefst zeventien eigenschappen heeft om haar weer op te peppen. Daarnaast bevat het, zoals alle Biosilk producten, zijdeproteïnen.

Waar het al niet goed voor is…..

Zeventien eigenschappen, dat is nogal wat. Het persbericht somt ze allemaal op. De conditioner verzorgt en hydrateert het haar (1), geeft het haar volume en body (2), modelleert en definieert krullend haar (3), repareert droog en beschadigt haar (4), versterkt het haar (5), revitaliseert dof, futloos haar en een doffe, futloze huid (6), houdt de nagelriemen zacht (7), houdt pluizig en weerbarstig haar onder controle (8), voorkomt gespleten punten (9), voorkomt breekbaar haar (10), sluit de schubbenlaag van het haar (11), beschermt de kleur van het haar tegen vaal worden (12), beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf (13), beschermt het haar tegen warmte tijdens het föhnen (14), beschermt het haar tegen hitte van steil- en krultangen (15), zorgt voor zijdezacht haar en een zijdezachte huid (16) en geeft het haar een ongelofelijke glans(17).

We kunnen uit dit rijtje alleen maar concluderen dat je deze conditioner ook op je huid en je nagels kunt smeren. Daarmee is het waarlijk en waarachtig een innovatief product!! Maar goed, afgezien daarvan: de producten van Biosilk zijn goed, dus we gaan er van uit dat ook deze conditioner de conditie van je haar flink kan verbeteren. Ondanks dat ietwat hysterische rijtje geven we Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner dan ook het voordeel van de twijfel. De prijs is € 20,40. Te koop bij Douglas, Schiphol Plaza en 1.700 salons door heel Nederland.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

  • Ha Hans, Is dit een nieuw product? Ik gebruik al jaren de Silk therapy waarop alleen staat ‘con seda’ (een olie). Monique heeft daar een stuk over geschreven. Ik zweer bij deze leave-in voor de punten en het ruikt ook zo heerlijk. Bij Douglas hebben ze vaak combinatiedoosjes waarin ook een shampoo en conditioner zit, leuk om te proberen en met de leave- in (de olie dus) doe je echt heel lang.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.