Zoals elk jaar zijn The Estée Lauder Companies weer druk bezig met het Pink Ribbon gebeuren.

03:02 - 01:49
luistertijd 03:02 - leestijd 01:49

Zoals elk jaar zijn The Estée Lauder Companies weer druk bezig met het Pink Ribbon gebeuren. Niet alleen een fantastische manier om geld in te zamelen voor het goede doel en aandacht te vragen voor de strijd tegen borstkanker, maar natuurlijk ook een uitgelezen kans om ieder jaar weer de filantropische kanten van het bedrijf in het zonnetje te zetten.

Dit jaar selecteerden The Estée Lauder Companies vier producten. Van deze vier producten wordt telkens een deel van de verkoopprijs door The Estée Lauder Companies gedoneerd aan het goed doel. De keuze viel dit jaar op Aveda Hand Relief, Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, een Pure Color Lipstick in een leuk roze toilettasje, speciaal geselecteerd door Evelyn Lauder, en het Perfectionist [CP+] Wrinkle Lifting Serum, voor de gelegenheid met een roze sleutelhanger er bij.

Aveda Hand Relief is een heel fijne, rijke hydraterende handcrème met plantaardige ingrediënten, exfoliërende fruitzuren en antioxidanten als vitamine A en E. De crème trekt snel in, je handen worden lekker zacht en soepel en de huid van je handen herstelt. De prijs is € 29,- voor 150 ml. Voor elke verkochte tube wordt 4 dollar geodneerd aan The Breast Cancer research Foundation, alwaar dit geld wordt besteed aan dierproefvrije onderzoeken naar het verband tussen milieufactoren en borstkanker.

Dramatically Different Moisturizing Lotion is het bestverkopende Clinique product – elke 4,8 seconde gaat er een fles over de toonbank -wereldwijd. Dit jaar krijg je bij Clinique een flacon van 200 ml. voor de prijs van 125 ml., en doet Clinique er een miniatuur fotolijst-sleutelhanger bij. De prijs is € 49,- voor 200 ml., waarvan 30% naar The Breast Cancer Research Foundation gaat.

Pure Color Lipstick maakt gebruik van de Tru Vision Technology, wardoor de kleur een extra dimensie krijgt. Door de crèmeformule blijft de lipstick lang zitten. Evelyn Lauder selecteerde speciaal voor Pink Ribbon de kleur Wildly Pink, een mooie dieproze-rode tint die niet snel gaat vervelen. Je krijgt er een schattig roze toilettasje bij. De prijs is € 25,-, waarvan 30% naar The Breast Cancer Research Foundation gaat.

Speciaal voor Pink Ribbon krijg je bij een flacon Estée Lauder Perfectionist [CP+] Wrinkle Lifting Serum een mooie roze sleutelhanger. Het serum is de krachtigste anti-rimpelbehandeling uit het gamma van Estée Lauder. Het vermindert het aanzien van lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekjes op een effectieve manier. De verkoopprijs is € 102,- voor 50 ml. 30% hiervan gaat naar The Breast Cancer Research Foundation.

De speciale edities van de producten zijn tijdens de Pink Ribbon periode in oktober te koop bij de Clinique en Estée Lauder counters van de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven en bij de Aveda salons en spa’s. Meer info over The Breast Cancer Research Foundation vind je op www.bcrf.org

Lees ook