shop Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer Spray Davines Blowdry Primer Anti-Humidity and Bodifying Tonic is verrukkelijk voor fijn haar. Bekijken Voor een contemplatief moment….kijk en geniet van deze nieuwe minimal art-movie van make-upartist Ellis Faas: Haar broer Thijs heeft de hoofdrol. De pianomuziek is van Ellis’ dochter. Lees hier meer over de schilder Francis […]

00:36 - 00:21
luistertijd 00:36 - leestijd 00:21

Voor een contemplatief moment….kijk en geniet van deze nieuwe minimal art-movie van make-upartist Ellis Faas:

Haar broer Thijs heeft de hoofdrol. De pianomuziek is van Ellis’ dochter. Lees hier meer over de schilder Francis Bacon door wie ze zo geïnspireerd is geraakt toen ze eens als late tiener zijn werk zag in de Tate Gallery in Londen.

Meer nieuws over Ellis Faas:

Lees ook