Net zoals een korset het silhouet verbetert en de sensuele vormen accentueert, weet Pupa de lippen te omhullen met een speciale volumebehandeling. De innovatieve PUPA formule in de nieuwe Pupa Volume lipstick is verrijkt met Volufiline. Test resultaat:  dankzij het exclusieve VoluComplex met Volufiline en het Hyaluronzuur laten de testresultaten een bewezen toename in het […]

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Net zoals een korset het silhouet verbetert en de sensuele vormen accentueert, weet Pupa de lippen te omhullen met een speciale volumebehandeling. De innovatieve PUPA formule in de nieuwe Pupa Volume lipstick is verrijkt met Volufiline.

Test resultaat:  dankzij het exclusieve VoluComplex met Volufiline en het Hyaluronzuur laten de testresultaten een bewezen toename in het lipvolume zien.

5%*  toename 10 minuten na het aanbrengen

12%*  na 7 dagen gebruik

VOLUME (V/mm2). % toename*

* % toename van het lipvolume. Instrumentele meting uitgevoerd bij 28 vrouwen die PUPA VOLUME twee keer per dag aangebracht hebben.

VoluComplex met Volufiline is een effectieve mix van waardevolle bestanddelen:

Pupa ontwikkelde een elixer voor de lippen en verandert het in een lipstick: PUPA VOLUME!

Make-up resultaat:

…en uiteindelijk een lipstick waar je niet meer zonder kunt!

Gebruik:

Breng minstens twee keer per dag PUPA VOLUME aan. Herhaal het aanbrengen minimaal 7 dagen achter elkaar voor het beste resultaat.

Kleuren:

8 sensuele nuances waarbij de kleuren vol, intens en stralend zijn. De kleuren variëren van een subtiele nude kleur tot een warme roze kleur en van warm bruin tot diep rood.

Adviesverkoopprijs: € 19,50. Ga voor meer informatie naar de Pupa website.

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook