Fijn haar Grijs geworden Haar Kleuren Krullenbos Stylen Voor hem

Haartrends winter 2011-12 voor haar en hem

Kenmerkend voor de najaars- en winterlook zijn volle golvende kapsels met langere contouren en haar dat in lagen wordt geknipt. Dit winterseizoen draait het helemaal om textuur: krullen en volume brengen het haar in beweging. De strakke steile coupe transformeert in een lekkere flow met kapsels die alle kanten op kunnen.

De nieuwe lijn is Move genoemd en wordt gemaakt door een team van kappers, waaronder onze eigen expert Piet-Jan Duivenvoorden, namens de Gezamenlijke Nederlandse Kappers.

Langere lengtes

Bij de nieuwste vrouwenlooks zijn de haarlengtes allemaal iets langer; de kapper haalt met de nieuwste kniptechnieken jouw natuurlijke volume naar boven. Het haar wordt volumineus opgestoken of losjes gestileerd. Daardoor creëer je een speels kapsels dat alle kanten op kan. Tools helpen een handje mee. Volume wordt mede gecreëerd door omvormingstechnieken met shapers. Pony’s zijn niet langer strak maar gekarteld en los, voor een mooie omlijsting van het gezicht. En wil je het graag anders? Door de goed geknipte basiscoupe kun je snel een glamorous uiterlijk of city look realiseren.

Ook voor mannen geldt dat het allemaal losser mag: het haar wordt uit het gezicht gedragen zonder strakke kuifjes maar met het effect van handen door het haar. Letterlijk in een handomdraai gooi je alles de andere kant op. Ook de stylingproducten staan in het teken van deze trend. Producten die het haar meer volume geven en het haar ‘luchtig’ stylen.

Koele haarkleuren

De kleuren zijn dit seizoen iets koeler, maar vooral heel divers. Je ziet dit najaar niet alleen donkere kleuren maar ook koper- en blondtinten. En er worden verschillende kleurnuances aangebracht om ook optisch meer beweging in het haar te krijgen. 

Bekijk de looks, die gemaakt zijn door de Gezamenlijke Nederlandse Kappers, een team waarvan onze eigen expert Piet-Jan Duivenvoorden deel uitmaakt:

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

  • @Mary, hahaha, die is grappig. ik begrijp de verwarring! Het Mary kapsel vind ik trouwens super sexy! ( maar dat is weer die pony)

  • ik scrollde naar beneden en zag toen “Mary “staan en dacht: goh wat leuk, ik krijg haaradvies, haha. Hele leuke modellen maar ik ben gestopt met groeipogingen, dus kort is mijn stijl en gelukkig heb ik een fantastische kapper: Rosan van “Haarfijn” in Hardenberg, die er toch elke keer weer iets anders van maakt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.