In het minimagazine van Pascaud Beauty Innovations kom je deze maand alles  te weten over de huidscan, ofwel het doormeten van je huid om erachter te komen wat jouw huidconditie is en hoe je hem kunt optimaliseren.

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

In het minimagazine van Pascaud Beauty Innovations kom je deze maand alles  te weten over de huidscan, ofwel het doormeten van je huid om erachter te komen wat jouw huidconditie is en hoe je hem kunt optimaliseren.

Het fijne van therapeuten die werken met een huidscan, zoals het MAC Analysis Center is dat ze precies de vorderingen van hun behandelingen kunnen blijven doormeten. Zo weet je precies wat het waard is om te investeren in een kuurbehandeling.

Meten = weten. Zo simpel is het. Bovendien kun je ook nog een gratis huidscan behandeling winnen. Je leest er alles over op pagina 2.

En nog meer nieuws….Pascaud heeft een foundation opgericht om kinderen met verminkingen in Derde Wereldlanden kostenloos te helpen met plastisch chirurgische behandelingen. Je steunt de stichting bij het aankopen van een gezichtsverzorgingsproduct.

En ook….het bijzondere nieuws over de nieuwe Vernix Caseosa creme, geinspireerd op het witte wasachtige laagje dat de huid van pasgeboren baby’s bedekt. Ideaal voor alle gevoelige huidjes en voor iedereen die een rustige, goed beschermende creme wenst.

Kortom, ga naar het magazine, en lees het lekker door! Klik hier – of gewoon op de cover linksboven in de hoek van de website.

Lees ook