Luminys Touch is Pupa's highlighter voor het gezicht.

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

Luminys Touch is Pupa’s highlighter voor het gezicht.  Pupa is ervan overtuigd dat licht het werkelijke schoonheidsgeheim is en dat is gesproken. Luminys Touch is de nieuwe highlighter voor het gelaat die met een enkele klik een directe helderheid en glans geeft op de donkere gebieden van het gelaat waar de huid dof en grauw is. Een buitengewone formule die ontwikkeld is om een perfect make-up resultaat te combineren met een effectieve behandeling: een all-round cosmetica effect dat de huid helderder maakt en donkere kringen onder de ogen vermindert.

Behandelresultaat

De formule is verrijkt met P-LB Complex, een kostbare mix van 5 plantenextracten met een dubbele, effectieve werking:

? Instrumentale meting uitgevoerd bij 27 vrouwen die 2 keer per dag LUMINYS TOUCH aanbrachten. Placebo gecontroleerd dubbel blind experiment.

Make-up resultaat

Luminys Touch geeft een vleugje helderheid dat wordt opgenomen in de huid. Kringen onder de ogen en tekenen van vermoeidheid worden geminimaliseerd en gecorrigeerd. Het gelaat, de ogen en de lippen zien er fris, jeugdig en uitgerust uit. Dit product mag niet ontbreken bij een perfecte make-up: het kan zowel zelfstandig gebruikt worden als voor of na het aanbrengen van de foundation, voor een directe heldere huid. Het is tevens perfect als een make-up basis voor de ogen en de lippen te gebruiken waardoor de oogschaduw en de lipstick beter blijft zitten. De frisse, lichte en comfortabele textuur mengt gemakkelijk met elk huidtype en make-up product. Het kan dus gebruikt worden om de make-up bij te werken gedurende de dag. Prijs € 15,95.

Laag risico voor allergieën. Dermatologisch getest. Vrij van Parabenen.

 

Ga hier naar de Nederlandse Pupa website.

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook