De nieuwe najaarscollectie van Pupa! Van Peru tot aan de Russische steppen met een vleugje jaren 70; welkom in de wereld van folk gemixt met sensualiteit, ongetemde passie, hippie stijl en grafische kleuren. Het gelaat is natuurlijk, mat en stralend. Parelachtige en satijnen kleuren geven de ogen intense kleuren voor een hypnotische en magnetische make-up […]

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

De nieuwe najaarscollectie van Pupa!

Van Peru tot aan de Russische steppen met een vleugje jaren 70; welkom in de wereld van folk gemixt met sensualiteit, ongetemde passie, hippie stijl en grafische kleuren. Het gelaat is natuurlijk, mat en stralend. Parelachtige en satijnen kleuren geven de ogen intense kleuren voor een hypnotische en magnetische make-up die compleet gemaakt wordt door de glans van de eyeliner. De lippen zijn gehuld in nude kleuren verrijkt met gouden parels voor een delicaat en een geraffineerd effect. De nagels zijn elegant getint met oranje, aubergine en blauw.

De producten

FOLK WAVES LUMINYS PEARL: Pearl effect baked eyeshadow dual purpose. Een fijne parelachtige textuur voor een ongelooflijk glanzend resultaat. Duo effect:

FOLK WAVES LUMINYS SATIN: Satin effect baked eyeshadow dual purpose. Een buitengewoon zijdezache textuur voor een elegant resultaat. 3 nieuwe kleuren met duo effect:

COLOR SHINE EYELINER: Intense and luminous color eyeliner. Een glanzende lijn omlijst de ogen en omhult ze met krachtige kleuren. Extreem glanzend met metallic finish & long lasting . De zachte formule glijdt eenvoudig over het ooglid en is makkelijk te vervagen of te mengen door de zachte applicator.

DIVA’S ROUGE: Colour intense lipstick – absolute cover. Twee nieuwe kleuren verrijkt met gouden parels voor twee verschillende stijlvolle looks. Voor de herfst van 2011is oranje het nieuwe rood:

FOLK WAVES BLUSH TRIO: Maxi silk effect baked Blush trio. De ultieme luminous finish. De exclusieve gebakken poeder van Pupa nu in een limited edition met 3 roze kleuren gecombineerd. Een matte kleur gecombineerd met een glanzende kleur en een extra-parelachtige kleur voor een stralend make-up resultaat.

LASTING COLORS: Glossy nail polish. Speel met kleur! De perfecte kleuren om te combineren met de look van de ogen en lippen.

Ga hier naar de Nederlandse Pupa website.

 

Dit nieuws behoort tot het Pupa Merkdossier en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook