Nederlanders zijn dol op hun spijkerbroek. Iedereen heeft er minstens een in zijn of haar garderobe en draagt deze naar informele maar ook formele gelegenheden.

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

Nederlanders zijn dol op hun spijkerbroek. Iedereen heeft er minstens een in zijn of haar garderobe en draagt deze naar informele maar ook formele gelegenheden. Lets face it Nederlanders zijn dol op jeans, kijk maar naar alle hippe Nederlandse jeansmerken. Nu is het zo dat Replay een Italiaans merk is maar zeker net zo populair als zijn Nederlandse tegenhangers. Het leuke aan dit merk is dat het ook een geurlijn heeft en komt met twee nieuwe geuren. Een damesgeur en een herengeur, allebei genaamd Jeans Spirit.

Met deze nieuwe frisse geuren wil Replay het gevoel van vrijheid en creativiteit van het dragen van jeans vieren. Replay Jeans Spirit gaat over individualiteit, creativiteit en 100% jezelf zijn. Niet luisteren naar voorgeschreven mode regels maar spontaniteit en zelfexpressie staan voorop, jeans helpen je daarmee. Net zoals die geweldige jeans zijn de geuren super cool, relaxed en de perfecte metgezel.

For Him

De mannen geur is een frisse geur met een natuurlijk aards karakter. De topnoot bestaat uit Italiaanse mandarijn (een verwijzing naar Replay’s Italiaanse achtergrond). Voor het hart van het parfum heeft Replay een nieuwe geurnoot gecreëerd, namelijk de Madagascan Aquacoral. Wat dat precies inhoud is moeilijk te achterhalen, maar het is in ieder geval een fris element. De basis van deze geur bestaat uit patchoeli, wat de geur een warm randje geeft.

For Her

De vrouwen versie van deze geur wordt omschreven als een vriendelijke geur. Het is dan ook een tikkeltje saai. De topnoot van deze geur is pioenroos die zich mengt met de hartnoten van warme kruidige gember en zonnige rijpe passievrucht. De basisnoot van deze geur is viooltjes. Deze blauwe viooltjes moeten verwijzen naar de blauwe kleur van denim. Als ik eerlijk ben, dan gaat mijn voorkeur naar de mannengeur. De vrouwengeur is namelijk een tikkeltje saai. Voor heerlijke zonnige zomerse dagen is deze frisse geur zeer geschikt, nu alleen het zonnetje nog. De geuren liggen nu in de winkel. 20 ml kost € 17,-.

Lees ook