Waar ik persoonlijk dol op ben is parfum. Ik pas mijn parfum aan mijn bui aan en zo voel ik mij in perfecte harmonie.

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Waar ik persoonlijk dol op ben is parfum. Ik pas mijn parfum aan mijn bui aan en zo voel ik mij in perfecte harmonie. Wat een parfum allemaal wel niet kan doen. Ze kunnen verleiden, herinneringen naar boven halen en een al geheel gevoel van behagen geven. De herinneringen die naar boven komen als ik het parfum van mijn oma ruik, of het heerlijke schone en sensuele gevoel dat ik heb na een frisse douche aangevuld door een heerlijk parfum. Allemaal door een klein parmantig flesje gevuld met vloeibaar goud.

Madly Kenzo

Om op te vallen tussen alle post die Beautyjournaal.nl dagelijks krijgt, moet je van goede huizen komen. Kenzo is zeker in deze missie geslaagd met hun nieuwe geur genaamd Madly Kenzo. Wat dit pakketje zo bijzonder maakt is het prachtig vorm gegeven persmateriaal. Jullie kennen vast nog wel die prachtige uitklap kinderboeken. Kenzo Stuurde ons een prachtig uitklapboek vol met vlinders. In dit boek vinden wij een tot de verbeelding sprekend kort verhaal, geschreven over een vrouw in een cape.

Buiten bij zonsondergang.

Langs een weg, aan de rand van het bos,

staat een jonge vrouw met een vast beraden blik.

Zij heeft heldere rode lippen, opgestoken haar en is gehuld

in een cape. Een slank silhouet op hoge hakken.

Ze glimlacht even….

En alles slaat op hol….

Ik ren, ik vlieg, ik leef

Ik ben vrij…..

Ik vergeet alles om mij heen, ik ben…..

Madly Kenzo

Kenzo noemt deze geur een uitnodiging tot olfactieve uitbundigheid. Olfactief betekend dat het een geurobject is, niet een simpel parfum maar een waar kunstobject.

De Geur

De geur is een intense warme bloemengeur bestaande uit heliotroopbloemen en wierook. De geurnoot wierrook ruik je er sterk in terug, wat de geur een verassend randje geeft. Aurélein Guichard wilde een parfum creëren dat zo uniek was dat het niet te vergelijken is met een ander parfum. Deze prachtige parfumeur (wat mooie man) is er zeker in geslaagd om een uniek product neer te zetten. De topnoten van deze geur bestaan uit: oranjebloesem en roze peperbessen. Vooral de peperbessen ruik je in het begin heel erg sterk. Het bloemenhart van het parfum bestaat uit: heliotroop bloem, wierook en Bulgaarse roos. De sensuele basis bestaat uit: vanille, ceder en muskus. Samen maakt dit een uniek parfum, met een heerlijke warme sensuele twist.

Niet alleen het prachtige persmateriaal en de geur zijn uniek maar over de fles is ook lang nagedacht. De ontwerper Ron Arad heeft de beweging van de vleugel van een vlinder proberen vast te leggen. Samen met de vrolijke verpakking maakt het deze geur tot een uniek object, wat zeker zal staan op menig toilettafel. Het parfum is vanaf 12 september te koop.

Lees ook