De nieuwste generatie lipproducten zijn LipFusion Infatuation en LipFusion Conditioning Stick SPF 15.

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

De nieuwste generatie lipproducten zijn LipFusion Infatuation en LipFusion Conditioning Stick SPF 15. LipFusion Infatuation is een plumper met als werkzame stof het revolutionaire Amplifat, dat vetcellen uit het lichaam aantrekt naar de plaats waarop het product is aangebracht (in dit geval de lippen). Op de langere termijn (+/-28 dagen) heeft Infatuation vollere, compacte lippen als gevolg. Het hoge percentage kleurpigment en de dekkende textuur, geeft je de kleurbeleving van een lipstick met de glans van een gloss.

De LipFusion Balm Conditioning Stick SPF 15 is een luxe lipbalsem met verzorgende oliën en crèmige boters voor een intense verzorging. Vooral ontwikkeld voor droge, gebarsten lippen die extreme vochtbehoefte hebben. Het unieke ingrediënt is Saliporene, van de Salicornia plant (groeit in zilte gebieden) dat een vochttoename van maar liefst 6000% teweegbrengt binnen 4 weken. Ook marine collageen is in dit product verwerkt, voor een plumping effect. Beschermt tevens tegen UV A en B-straling en is zowel transparant als in 4 kleuren verkrijgbaar. Plakt niet, kortom, de ideale lipverzorger!

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook