Marketingtrends Zakenpraat

Guerlain heeft een pop-up store in Parijs (video)


Le Pop-up store Guerlain des Champs-Elysées door Syltel

Een inspirerend lab van Guerlain om te laten zien wat het mooie merk allemaal in huis heeft aan prachtige producten en enorme expertise. De store is te vinden naast de flagshipstore aan de Champs-Elysees 68 in Parijs en is dagelijks open van 10 tot 10 uur.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.