In de Colorceutical collectie van FusionBeauty vind je niet alleen ‘intelligente’ primers, ook de concealer is een unieke combinatie van decoratief en verzorging. De Line Smoothing Luminous Concealer is niet alleen geschikt om de donkere kringen en vlekjes rond de gevoelige oogzone te camoufleren, ook fijne lijntjes worden aangepakt. Aan deze mooie formule is namelijk […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

In de Colorceutical collectie van FusionBeauty vind je niet alleen ‘intelligente’ primers, ook de concealer is een unieke combinatie van decoratief en verzorging.

De Line Smoothing Luminous Concealer is niet alleen geschikt om de donkere kringen en vlekjes rond de gevoelige oogzone te camoufleren, ook fijne lijntjes worden aangepakt. Aan deze mooie formule is namelijk een botanische peptide toegevoegd (Myxinol) om expressie lijntjes te verzachten. Deze peptide heeft een ontspannende werking op de zenuwoverdracht naar de gezichtsspiertjes, waardoor fijne lijntjes als bij toverslag verdwijnen! Bovendien bevat de dekkende concealer reflecterende deeltjes die onmiddellijk voor een frisse, stralende oogopslag zorgen.

Nog zo’n magisch product is de Illumifil Filling Luminizer.  Een luminizer gebruik je om mooie highlights aan te brengen in het gezicht, bijvoorbeeld op het voorhoofd, de neusbrug of jukbeenderen, en om fijne lijntjes optisch te vervagen. Licht weerkaatsende deeltjes geven een frisse look en het unieke Amplifat zorgt er zelfs voor dat fijne lijntjes van binnenuit opgevuld worden. Met de innovatieve metalen roller breng je de luminizer doelgericht aan op die plek die je wilt highlighten. Een geweldig product om een jonge, dewy look te creëren.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook