Ik ben Desirée, 26 jaar en ik ben sinds mijn 18e werkzaam als zelfstandig ondernemer.

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Ik ben Desirée, 26 jaar en ik ben sinds mijn 18e werkzaam als zelfstandig ondernemer. Naast administratief duizendpoot vanuit mijn thuiskantoor ben ik op dit moment bezig een eigen wellnesspraktijk op te zetten. Ik blog nu sinds ruim een jaar en ik doe dit met heel mijn hart, vol passie en met erg veel liefde. Mijn blog heet Curvacious.

Ik blog elke dag, meerdere keren per dag. Mijn ultieme doel is om er een bekend online magazine van te maken dat anders is dan de standaard beautyblog. De leukste onderwerpen? Ik vind vooral het wisselende aanbod tussen reviews, tips en nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle het leukst! Juist door deze unieke combinatie èn een website die voor iedereen toegankelijk is denk ik zeker een plekje te verdienen in deze rubriek op BeautyJournaal.

Ik heb niet echt een favoriet merk, al neig ik met make-up naar MAC (zeker omdat ik daarvan wèl de juiste kleur foundation, concealer en poeder kan vinden) en qua verzorging ga ik het liefst voor natuurlijke/biologische/ecologische merken.

Mijn meest favoriete product is de Tegoder Velvet Skin Face Powder, het geeft een enorm zacht gevoel op de huid, ruikt heerlijk en je mèrkt dat het wat voor je huid doet.

Ik geef maandelijks best veel geld uit aan beautyproducten maar hier is niet een gemiddelde van te noemen, de ene maand komen er veel mooie, nieuwe producten/collecties uit waar ik nieuwsgierig naar ben en de andere maand is het enkel wat basisverzorging: heel wisselend dus!

Ik hoop dat Curvacious nog verder kan uitgroeien tot een begrip in Nederland qua online magazine met een gevarieerd aanbod voor àlle vrouwen, of je nu slank of curvy bent!

Lees ook