Lange, volle wimpers, wie wil ze nou niet? Helaas zijn we niet allemaal van nature gezegend met ‘lushious lashes’. Natuurlijk worden er continu vernieuwende mascara’s gelanceerd met speciale eigenschappen, maar de basis; de wimpers zelf, daar was tot voor kort weinig aan te doen. Tot voor kort….want FusionBeauty ontwikkelde StimuLashFusion. Het eerste vrij verkrijgbare product […]

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Lange, volle wimpers, wie wil ze nou niet? Helaas zijn we niet allemaal van nature gezegend met ‘lushious lashes’.

Natuurlijk worden er continu vernieuwende mascara’s gelanceerd met speciale eigenschappen, maar de basis; de wimpers zelf, daar was tot voor kort weinig aan te doen. Tot voor kort….want FusionBeauty ontwikkelde StimuLashFusion.

Het eerste vrij verkrijgbare product dat de wimpers echt voller, langer en intenser van kleur maakt, binnen zes weken. Hoe is het mogelijk zal je denken. De actieve werkstof in StimuLashFusion is Prostaglandine analoog, een ingrediënt dat verwerkt wordt in medicatie voor oogaandoeningen zoals glaucoom.

Onderzoek wees uit dat patiënten als bijwerking het groeien van de wimpers ervoeren. FusionBeauty is de uitdaging aangegaan om dit ingrediënt op een veilige manier te verwerken in cosmetica, zodat dit zonder recept verkocht mag worden. In Amerika is het product uitvoerig door de FDA getest voordat het op de markt kwam. Het is dus een volkomen veilige manier om je wimpers een groeikuur te geven!

In april 2010 is StimulashFusion getest door een onafhankelijk testpanel van Editie NL, samen met twee andere ‘wimperverlengers’. Het kwam als enige positief uit de test: Stimulash heeft wel degelijk een verlengend effect, met maar liefst 20 % in 6 weken.

Zie hier het filmpje van Editie NL (vanaf 10: 28). De oogarts Henk Veraart verklaart hierin dat StimuLash als enige echt resultaat kan geven vanwege het ingrediënt prostaglandine analoog. Inmiddels is er een ware hype rond dit product ontstaan, er vliegen maandelijks honderden exemplaren over de toonbank – alleen in Nederland al!

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook