Poriën; we kunnen niet zonder maar zouden soms liever wel zonder zijn! Dr.

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Poriën; we kunnen niet zonder maar zouden soms liever wel zonder zijn! Dr. Brandt is een ware expert op dit gebied. In zijn klinieken in Miami en New York behandelen hij en zijn team dagelijks tientallen cliënten, o.a. voor het verfijnen van de huidstructuur. Speciaal voor thuisgebruik (en voor de mensen die niet ‘even’ naar Miami of New York kunnen vliegen) heeft hij de pores no more- lijn ontwikkeld, door Skins Cosmetics naar Nederland gehaald en sindsdien ook bij parfumerie Douglas verkrijgbaar. Een complete collectie die gericht is het verminderen van de zichtbaarheid van poriën door deze te verkleinen. Zowel optisch als op de langere termijn daadwerkelijk.

Graag brengen wij de pore refiner bij deze onder de aandacht. Pore refiner is een magisch product; je gebruikt het na je gebruikelijke dagverzorging op die plekken waar de poriën het meest zichtbaar zijn. De licht getinte formule, in 2 kleurnuances, is geschikt voor ieder huidtype (want een droge huid kan immers ook kampen met grote poriën) en heeft een satijnzachte, matte finish. Je poriën verdwijnen als sneeuw voor de zon, zonder dat deze verstopt raken (zoals bij sommige make-up wel het geval kan zijn). Het vormt een perfecte basis voor je foundation, maar ook voor heren is dit product uitermate geschikt want gegarandeerd onzichtbaar. Door het matterende effect kan je de pore refiner ook heel goed gedurende de dag (desgewenst over je make-up) aanbrengen. En het beste komt nog; bij gebruik op langere termijn wordt de grootte van je poriën ook daadwerkelijk verkleind en je talgproductie gereguleerd! Niet voor niets al jaren de absolute bestseller en nummer 1 van dr. Brandt.

Je kunt hem hier bestellen.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina!

(merkpromotie)

Lees ook