Als er een make-up product aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren dan is het wel de primer. Oorspronkelijk alleen gebruikt door professionals, die grote behoefte hadden aan een perfect canvas voor hun modellen op de catwalk of fotoshoots, maar later ook ontdekt door ‘amateurs’. Maar wat doet een primer nu eigenlijk? Een primer is […]

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Als er een make-up product aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren dan is het wel de primer. Oorspronkelijk alleen gebruikt door professionals, die grote behoefte hadden aan een perfect canvas voor hun modellen op de catwalk of fotoshoots, maar later ook ontdekt door ‘amateurs’.

Maar wat doet een primer nu eigenlijk? Een primer is doorgaans een gelachtige substantie die een onzichtbaar laagje legt op de huid, en fijne onregelmatigheden als lijntjes opvult en (acne-)littekens vervaagt. Tevens zorgt dit laagje ervoor dat de tinted moisturiser of foundation die vervolgens aangebracht wordt beter hecht, egaler uitpakt en langer houdt.

De primers van FusionBeauty doen dit ook, en hebben daarnaast minstens één andere (veelal huidverzorgende) eigenschap die ze onderscheidt van andere primers. FusionBeauty combineert namelijk decoratieve make-up met huidverzorgende eigenschappen in haar Colorceutical-collectie.

Vier verschillende primers voor vier verschillende huidcondities. Bijvoorbeeld Anti-redness Primer voor de huid met (je raadt het al) roodheid; Primer for Acne prone skin voor de onzuivere huid; Brightening Primer voor de huid die kampt met ouderdomsvlekken en pigmentatie en de Anti-wrinkle Primer voor de huid met lijntjes en gebrek aan elasticiteit. Door te werken met kleur pakt de primer de huidconditie optisch aan, door de effectieve ingrediënten wordt de huidconditie op langere termijn verbeterd (bij dagelijks gebruik), al na 28 dagen! Ga hier naar de webshop van Skins Cosmetics. En ga je kopen, let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina!

Lees hier binnenkort meer over deze unieke primers.

(merkpromotie)

Lees ook