shop Pascaud Rehydra Spray voor gezicht, lichaam en haar Multi-inzetbaar! Onder je gezichtscrème, in of na het zonnen voor extra vocht, als primer voor make-up en voor een mooie glans aan haar en huid! Bekijken Redken gaat je haren en je hoofdhuid detoxen! Het merk realiseerde zich dat 43% van de vrouwen hun huid ‘detoxt’ […]

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Redken gaat je haren en je hoofdhuid detoxen! Het merk realiseerde zich dat 43% van de vrouwen hun huid ‘detoxt’ door gebruik te maken van een scrub of peeling. Hun huid knapt daar in de regel bijzonder van op. Waarom, zo redeneerden de deskundigen van Redken, doen we dit dan niet voor ons haar? Ze gingen aan de slag en creëerden uiteindelijk vier producten die het haar zeer krachtig reinigen en elk residu van stylingproducten en andere onzuiverheden verwijderen. Zo wordt je haar lekker schoon, waardoor het in prima conditie komt en haarverzorgingsproducten veel beter hun werk kunnen doen. ‘Nature’s Rescue Shampoo’ is een sulfaatvrije shampoo met aloë vera en sojaproteïnen die je haar grondig maar mild reinigt. ‘Nature’s Rescue Sea Polish’ is een haarpeeling met puimsteen die werkelijk elk laatste restje vuil verwijdert. Hij is heel mild en is geschikt voor gekleurd haar. ‘Nature’s Rescue Conditioner’ is een conditioner die de hoofdhuid verkoelt en kalmeert. Bevat eveneens aloë vera en sojaproteïne. ‘Nature’s Rescue Sea Spray’ geeft je haar textuur en een hele frisse geur. Geschikt voor gekleurd haar. De prijzen liggen tussen de € 18,85 en de € 25,95. Kopen bij de Redken-kapper.

Bumble & Bumble is dol op haar dat er niet gedaan uitziet, en om dat niet-gedane effect te bereiken mag er van Bumble & Bumble best flink gewerkt worden. Een ideaal stylingproduct om zo’n bewust nonchalant, ietwat slordig effect te verkrijgen is Bumble & Bumble Hair (Un)Dressing Creme. Deze stylingcrème is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en geeft het haar volume, textuur en stevigheid. (Un)Dressing Crème wordt niet hard, bevat geen alcohol en blijft de hele dag kneedbaar. Je haar wordt mooi mat maar absoluut niet dof. Prettig spul voor trendkapsels! De prijs: € 16,66 voor 150 ml. Kopen bij de Bumble-kapper.

Lees ook