Ruim 10 jaar geleden waren vollere lippen alleen binnen handbereik voor de ‘rich and the famous’ en voor hen die geen bezwaar hadden tegen naalden met (vaak lichaamsvreemde) vloeistoffen. Totdat LipFusion Plumping Lip Gloss werd ontwikkeld: de eerste lip plumper die de lippen daadwerkelijk voller maakt zonder deze te irriteren en zonder naalden! Skins Cosmetics […]

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Ruim 10 jaar geleden waren vollere lippen alleen binnen handbereik voor de ‘rich and the famous’ en voor hen die geen bezwaar hadden tegen naalden met (vaak lichaamsvreemde) vloeistoffen. Totdat LipFusion Plumping Lip Gloss werd ontwikkeld: de eerste lip plumper die de lippen daadwerkelijk voller maakt zonder deze te irriteren en zonder naalden!

Skins Cosmetics introduceerde dit waanzinnige product in Nederland, dat al snel door Parfumerie Douglas werd gespot. Hierdoor zijn de producten van FusionBeauty inmiddels in meer dan 80 filialen van deze keten verkrijgbaar.

De techniek achter dit product lijkt simpel maar was nog niet eerder ontdekt. Marine collageen- en hyaluronzuurmoleculen worden door de-hydratatie dusdanig verkleind tot microsferen, dat ze daadwerkelijk door de liphuid kunnen dringen. Daar aangekomen zoeken zij het lichaamseigen vocht om weer op te zwellen en zo de lippen voller te maken. Zonder prikkend gevoel, onaangename smaak, cafeïne, kaneel of andere irriterende ingrediënten. En in een uitgebreide collectie sexy kleuren.

LipFusion XL volgde snel, met een nog krachtigere (transparante) formule en frisse mintsmaak. Ideaal als nachtverzorging, in combinatie met de gekleurde gloss voor overdag. Het enorme succes van dit revolutionaire product heeft een flink vervolg gekregen, de laboranten van FusionBeauty werken nog even gedreven aan de ontwikkeling van innovatieve make-up, waarmee we je de komende weken nader kennis laten maken.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook