shop Dermalogica Rapid Reveal Peel professionele thuispeeling Dermalogica Rapid Reveal Peel verwijdert snel en zacht dode huidcellen. Glow komt terug! Bekijken Lancôme bracht in een keer zoveel nieuws uit, en met de kennis indachtig dat onze lezers ook echte Lancôme fans zijn, besloten we jullie al dit nieuws ook in een keer te brengen! Rozen […]

03:17 - 01:58
luistertijd 03:17 - leestijd 01:58

Lancôme bracht in een keer zoveel nieuws uit, en met de kennis indachtig dat onze lezers ook echte Lancôme fans zijn, besloten we jullie al dit nieuws ook in een keer te brengen!

Rozen

Drie nieuwe producten voor de dagelijkse lichaamsverzorging. La Baume Corps is een rijke, comfortabele lichaamsbalm die snel wordt opgenomen en de huid voedt, hydrateert en beschermt. La Douche Douceur is een heldere gel die verandert in een luxueus schuimende mousse die je huid zacht reinigt en geheel revitaliseert. Le Déodorant Pureté, tenslotte, is tot wel 48 uur lang effectief en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige of pas onthaarde huid.  Alledrie de producten zijn rijkelijk voorzien van de emblematische bloem van Lancôme, de roos: Centifolia roos om te hydrateren, de antioxidanten van de Gallica roos om te beschermen en de vetzuren van de Canina roos om de barrièrefunctie van de huid te versterken. De heerlijke geur van de drie producten komt van de Bulgaarse roos en wordt versterkt door jasmijn, viooltjes en citrusnoten.  Baume Corps kost € 32,50 voor 150 ml., Douche Douceur kost € 25,- voor 150ml. en Dédorant Pureté kost € 19,50 voor 50 ml.

Aroma Juice

Een nieuwe geur, meteen verkrijgbaar als parfum, als douchegel en als bodylotion. Er zitten acai bessen en guarana fruit in, twee ingrediënten die, als je ze eet, supergezond zijn. De geur van Aroma Juice wordt bepaald door bergamot, roze peper, limoen en cItroen, en met zoveel citrus is het inderdaad een explosie van firshied. Het parfum kost € 52,99 voor 100ml., de douchegel € 29,- voor 150 ml. en de bodylotion € 36,49 voor 150 ml.

Star Bronzer

Op make-upgebied heeft Lancôme deze zomer twee nieuwe formules om een sunkissed effect te bereiken. Star Bronzer Inense (€ 43,-) bevat hysraterende en voedende rozenolie en geheel nieuwe MBM Berry pigmenten die zorgen voor een frisse, stralende en levedig gebronsde teint die heel lang houdt. Een SPF 15 beschermt je tegen UVB stralen. Star Bronzer Minéral Mat (€ 43,-) geeft een vlekkeloos matterende finish die de hele dag mooi blijft. Het effect is natuurlijk en mooi zonnig. Ook dit product bevat een SPF 15. Beide producten ruiken lekker en zijn verkrijgbaar in vier mooie tinten: amber, goud, brons en koper.

Flash Bronzer Dream Legs

Een zelfbuiner die niet alleen een mooie, natuurlijke tint geeft , maar ook fijn verkoeld door teovoeging van menthol en licht vochtafdrijvend werkt door 3% cafeïne. Geschikt voor dagelijks gebruik, waardoor je benen elke dag net een tikkeltje bruiner worden. Net echt dus! Prijs: € 35,50 voor 150 ml.

Génifique Sôleil Body Oil SPF 10

Een verfijnde lichaamsolie die makkelijk over de huid te verdelen is en heel snel intrekt door toevoeging van een ‘polymeren booster’. Deze olie beschermt je huid tegen UVA en UVB stralen en verzorgt je huid door toevoeging van vitamine E en arganolie. Hij ruikt ook lekker zomers: citrus, gecombineerd met rozen en witte bloemen. Je huid voelt direct na aanbrengen satijnzacht aan.  In dit lichaamsproduct is dezelfde celbeschermende technologie gebruikt als in de Genifique gezichtsproducten. De prijs: € 43,- voor 200 ml. 

 

Lees ook