Ik ben Elly de Groot, 28 jaar oud en ik mag mezelf sinds september 2010 eigenaresse van www.

04:05 - 02:27
luistertijd 04:05 - leestijd 02:27

Ik ben Elly de Groot, 28 jaar oud en ik mag mezelf sinds september 2010 eigenaresse van www.prettyhappy.nl noemen. Ik ben toen begonnen met bloggen omdat ik een moeilijke periode achter de rug had waarna ik me had voorgenomen me meer bezig te houden met dingen waar ik plezier aan beleef. Als schoonheids- en acnespecialiste gaat mijn interesse uit naar huidverzorging en het ‘spelen’ met make-up en nagellak is voor mij een ultiem ontspanningsmoment.

Naast het bloggen werk ik 25 uur per week als data-entry medewerker bij Achmea. Ik doe dit nu iets meer dan een jaar en ga nog steeds met plezier naar mijn werk, met name omdat ik in een ontzettend leuk team werk en we veel lol hebben (naast het zeer nauwkeurig en efficiënt werken natuurlijk ). Ik woon inmiddels zeven jaar samen met mijn vriend Jurgen en onze hond Sandor.

Ik doe mijn best om dagelijks te updaten. Een enkele keer plaats ik twee updates per dag, maar de zondag is bijna altijd ‘blogvrij’ zoals ik dat noem. Niet uit religieuze overwegingen, maar omdat ik veel van mijn overige vrije tijd in mijn site steek mag ik de zondag graag anders doorbrengen.

Ik zou het fantastisch vinden als ik ooit mijn werk zou kunnen maken van het bloggen. Als alles goed gaat hoop ik in september te starten met een visagieopleiding en in combinatie met het bloggen is dat mijn droombeeld voor de toekomst. Zelf je tijd indelen en je bezig houden met dat wat je leuk vindt, leuke mensen ontmoeten, mooie producten ontdekken. Fantastisch toch?

Het leukste vind ik het ontdekken van nieuwe oogschaduwkleuren, mooie palettes en daar looks mee maken. Kleuren combineren die je niet direct bij elkaar zou zoeken, merken ontdekken die nog niet iedereen kent en versteld staan van kleuren, pigmentatie, verpakkingen. Dat is waar ik in eerste instantie veel plezier aan beleefde en ik wil ervoor zorgen dat ik dat in ieder geval blijf doen.

Favoriet merk? Dat vind ik erg moeilijk te beantwoorden, elk merk heeft zijn eigen sterke punten producten die fantastisch zijn en ook wel producten die ik minder vind. Ik heb een heel mooi oogschaduwpalette van Beni Durrer dat ik erg fijn vind, en qua nagellak ben ik erg onder de indruk van Misa.

Mijn meest favoriete product is mascara. Zonder mascara zien ogen er veel minder sprekend uit, vooral als je zulke korte en ongekrulde wimpers hebt als ik.

Beautyblunders heb ik (hopelijk) recentelijk niet begaan, ik ben altijd vrij voorzichtig en kritisch, als iets echt niet kan dan haal ik het er weer af. Ik denk dat ik voornamelijk blunders bega op gebied van miskopen. Een product blijkt enorm tegen te vallen of de verpakking is zo onhandig dat ik het niet meer gebruik.

Ik geef maandelijks redelijk veel geld uit aan beautyproducten, de ene maand meer dan de andere, maar ik denk gemiddeld per maand rond de €150,00.

Waarom verdien ik een plekje. Eigenlijk vind ik dat een moeilijke vraag, ik hou er niet van om mezelf op te hemelen. Maar een goede reden zou zijn dat ik erg veel en hard werk om dagelijks een leuke update te plaatsen. Soms kost dat moeite, ik denk dat elke beautyblogger dat kan beamen, maar het feit dat mensen de moeite nemen om mijn site te lezen en vooral te reageren, zorgt ervoor dat ik toch elke dag weer een stapje extra zet om te zorgen dat er iets online komt, ook al heb ik even geen zin.

Ik wil in ieder geval iedereen welkom heten op Pretty Happy!

www.prettyhappy.nl

Wil jij ook meedoen? Stuur je uitgebreide motivatie via het contactformulier!

Lees ook