shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken 1. Guerlain Aqua Allegoria – Jasminora Met zijn Aqua allegoria reeks zet Guerlain ieder jaar weer een andere bloem in het zonnetje. Deze zomer is […]

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

1. Guerlain Aqua Allegoria – Jasminora

Met zijn Aqua allegoria reeks zet Guerlain ieder jaar weer een andere bloem in het zonnetje. Deze zomer is de jasmijn aan de beurt. In Jasminora omringt Guerlain de jasmijn met een aantal stevige tonen, waaronder bergamot, fresia, cyclaam, lelietjes-van-dalen en muskus.Het resultaat is fris en sensueel, elegant en subtiel. € 52,28 voor 125 ml.

2. Kenzo – 10:10 in Sicilia

Uit de reis-serie van Kenzo, waarin we al eerder ‘7:15 in Bali’ en ‘5:40 in Madagascar’ aantroffen. Een mooie compositie van fruit en bloemen, zoals vijgen, grapefruit, mandarijn, fresia en pioenroos. € 44,-  voor 50 ml.

3. Lancôme – O de l’Orangerie

Veel bergamot en sinaasappel als basis, een deken van oranjebloesem en jasmijn als zwoele, ietwat wufte bnoventoon. Het klinkt cliché, maar het is echt zo: alsof je door een zonovergoten citrustuin loop. Heerlijk! € 46,51 voor 50 ml.

4. Van Cleef & Arpels – Un Air de First

Deze moderne ‘echo’ van de klassieker ‘First’ uit 1976 is een mooi samenspel tussen manderijn, perzik,Egypische jasmijn, Bulgaarse roos, leliets-van-dalen, vanille, amber en musk. Mooi, klassiek en welicht net iets té subtiel. Toch een hele mooie geur. € 89,- voor 100 ml.

5. Caudalie – Thé des Vignes

Wederom jasmijn en wederom oranjebloesem, deze keer gecombineert met gember en in een basis van druivenwater. Een sensuele geur die met name bedoeld is voor de avonduren.  € 22,- voor 50 ml.

6. L’Occitane – Fleurs de Brignoles

Pruimenbloesem – dit woord roept onder Nederlanders van een zekere leeftijd tamelijk ordinaire herinneringen op. Stop die maar weg, deze geur is namelijk allesbehalve ordinair. Levendig, poederig en mooi bloemig met een tikkeltje fruit. Naast pruimenbloesem ruik je ook peer, blauwe bessen en sandelhout.  40,- voor 100 ml.

7. Burberry – Summer for Women

Sprankelend, fris en bloemig: fresia, granaatappel, sinaasaplle, leiets-van-dalen en rozen tegen een achtergrond van witte musk, sandelhout en cederhout. Lekker! € 45,- voor 50 ml.

8. Bulgari- Mon Jasmin Noir

 Tamelijk uniek, luxueus en behoorlijk verslavend, deze geur van Bulgari. Cederappel, meiklokjes en, wederom flink wat jasmijn tegen een mooie achtergrond van warme houtakkoorden. Erg elegaant! € 66,60 voor 50 ml.

9. Givenchy – Very Irrésistible Tropical Paradise

Deze verfirssende, tropische geur begint met munt en anijs en gaat daarna moeiteloos over in passievruchten en rozen. Een heerlijk zomerse en vooral lekker jonge geur. € 55,50 voor 75 ml.

10. Issey Miyake – L’Eau D’Issey, Eau D’été

Peer, rozenwater, pioen en anjers. Veel bloemen en fruit in deze zomerse variant op de welbekende klassieker. € 48,- voor 100 ml.

Meer parfumnieuws lees je hier.

Lees ook