shop Solgar Ultimate Bone Support Wij vinden dit een van de beste supplementen die er is hiervoor. Solgar Bone Support bevat het zo hard nodige vitamine K2, in combinatie met vitamine D, met calcium, zink, magnesium, mangaan. Bekijken Uit een steekproef onder BeautyJournaal lezeressen blijkt dat bijna de helft ervan dagelijks ons nieuwsportal bezoekt. Op een […]

01:58 - 01:10
luistertijd 01:58 - leestijd 01:10

Uit een steekproef onder BeautyJournaal lezeressen blijkt dat bijna de helft ervan dagelijks ons nieuwsportal bezoekt. Op een goede tweede plaats komt de notering van zeker 3x per week. Mooi, heel mooi, we zijn er blij mee. Maar, het kan natuurlijk nog beter.

Daarom, wil jij weten hoe je dagelijks het BeautyJournaal nieuws het makkelijkst kan ontvangen? Zo dus….

Via the ‘daily updates in email’: deze tool vind je rechts onderaan elke pagina. Hij heeft de naam ‘dagelijkse feed’. Geef je mailadres op, vul bij de pop-up die je vervolgens ziet de bevestigingscode in en check je mailbox (of je spamfilter…) om het definitief te maken. Dan krijg je dagelijks automatisch het nieuws in je mailbox van ons binnen.

Via Twitter, door te klikken op deze link en ons toe te voegen aan jouw eigen lijst.

Via Facebook, door te klikken op deze link en ons toe te voegen aan jouw Facebook pagina.

Tot slot kun je je ook nog opgeven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ook daarvoor zie je rechts onderaan op de website een tool ‘wekelijkse nieuwsbrief’, waar je je emailadres kunt achterlaten.

Eenvoudig toch? Zo blijf je als beauty met brains vanzelf op de hoogte van het altijd weer prikkelende nieuws van BeautyJournaal! Van de adviezen van onze experts, de reviews van onze testpanelleden, ons dagelijks redactioneel nieuws en onze videojournaals.

Mail & Winacties

Hou ook onze mail & win-actie in de gaten via de minimagazines. De komende maanden komen er weer magazines met ondermeer La Roche-Posay, Clarins, John Frieda en Avene en in de nieuwe gesponsorde rubrieken (vanaf 2 mei aanstaande) ook acties met Nivea, Hansaplast, Eucerin, Avene en met Skins Cosmetics! Alle acties worden ook dagelijks gecommuniceerd via de mail in je mailbox, via Twitter en Facebook en via de wekelijkse nieuwsbrief.

Lees ook