Eucerin heeft dit voorjaar een intelligente reinigingslijn voor het gezicht uitgebracht die geschikt is voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid; Eucerin DermatoCLEAN. De gezichtsreinigingslijn reinigt de huid grondig, maar houdt ook rekening met de verschillen in PH-waardes tussen huid en ogen. DermatoCLEAN verwijdert effectief en efficiënt zelfs waterproof make-up en laat de huid […]

03:44 - 02:14
luistertijd 03:44 - leestijd 02:14

Eucerin heeft dit voorjaar een intelligente reinigingslijn voor het gezicht uitgebracht die geschikt is voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid; Eucerin DermatoCLEAN. De gezichtsreinigingslijn reinigt de huid grondig, maar houdt ook rekening met de verschillen in PH-waardes tussen huid en ogen. DermatoCLEAN verwijdert effectief en efficiënt zelfs waterproof make-up en laat de huid beter ademen door de unieke combinatie van APG (Alkylpolyglucoside), huididentiek Gluco-Glycerol en Hyaluronzuur.

Het effect van een goede reiniging

Het dagelijks reinigen van de huid is zeer belangrijk. Het beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zorgt een goede reiniging ervoor dat crèmes beter kunnen absorberen. Uit onderzoek van Eucerin blijkt dat veel vrouwen een ongereinigde gezichtshuid vergelijken met het dragen van een masker. Door een goede reiniging verdwijnt dit ‘masker’. Dit is enerzijds fysiek: je ontdoet de huid van vuil, zweet en make-up. Anderzijds heeft dit ook een psychologische werking: je verwijdert de dag en verzorgt jezelf. Bovendien krijg je een gezonde en frisse uitstraling waardoor je beter in je vel zit.

Milde formule

Eucerin DermatoCLEAN is een complete gezichtsreinigingslijn die vrij is van anionische stoffen; stoffen die schuimende eigenschappen bezitten en agressief zijn voor de huid. De formule bevat huidvriendelijke stoffen zoals APG, een natuurlijk afgeleide Glucoside, dat zorgt voor een zeer effectieve maar milde reiniging en is daarmee zeer verdraagzaam voor de huid. Gluco-Glycerol zorgt voor een optimale hydratatie van alle lagen in de opperhuid. Het bijzondere van deze stof is dat het de aanmaak van nieuwe Aquaporines, zgn. waterkanaaltjes, stimuleert die de water toe- en afvoer reguleren in de huidcellen. Dit zorgt ervoor dat het hydratieproces van de huid verbetert!!!! en de huid langdurig gehydrateerd blijft. Hyaluronzuur is een huideigen stof die tot dertig keer zijn eigen volume aan vocht vast kan houden en de huid hiermee voor extra hydratatie zorgt.

pH-waarde

DermatoCLEAN respecteert het verschil in pH-waarden van de ogen en de gezichtshuid. De Reinigingsmelk en Tonic hebben een pH-waarde 5, gelijk aan de pH-waarde van de huid. De Oogreinigingslotion en de Eucerin 3 in 1 Micellaire Reinigingslotion hebben een pH-waarde van 7.4, minder zuur, en daarmee milder voor de ogen.

De Eucerin DermatoCLEAN gezichtsreinigingslijn bestaat uit;

Alle producten van DermatoCLEAN zijn tevens getest voor de gevoelige huid. Eucerin DermatoCLEAN bevat geen alcohol, parfum, kleurstoffen en anionische stoffen.

Het complete Eucerin DermatoCLEAN assortiment bestaat uit de volgende producten:

DermatoCLEAN Verzachtende Reinigingsmelk (200 ml): € 10.99, DermatoCLEAN Zuiverende Tonic (200 ml)  € 10.99, DermatoCLEAN 3 in 1 Micellaire Reinigingslotion (200 ml):€ 11.99 DermatoCLEAN Oogreinigingslotion voor waterproof make-up (125 ml):€ 10,99.  De producten zijn vanaf april 2011 exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.

Lees hieronder meer Eucerin nieuws.

Lees ook