shop Moroccanoil Color Depositing Mask haarkleur opfrisser Moroccanoil Color Depositing Mask frist je natuurlijke haarkleur op, of je kiest voor een leuke pink glow. Alles kan, en is uitwasbaar! Bekijken Wist je dat Clarins prachtige flash-producten heeft waarmee je binnen een handomdraai de glans in je ogen, een stralende teint en een goed houdbare make-up […]

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

Wist je dat Clarins prachtige flash-producten heeft waarmee je binnen een handomdraai de glans in je ogen, een stralende teint en een goed houdbare make-up tevoorschijn kan toveren? We hebben je deze week al de bijzonder leuke film laten zien waarin ons testpanellid Sabine figureert als model en trainingsmanager Annette van Clarins laat zien hoe je met vijf producten een weergaloos natuurlijke look kunt maken en behouden….

In het minimagazine worden alle producten nog eens goed toegelicht met hun functionaliteiten, kun je de film weer bekijken en…heerlijk, oh heerlijk, je kunt al deze bijzondere producten winnen!

Dus..waar wacht je nog op? Naar het magazine…treedt de wereld van Clarins maar binnen en geniet:-) Je zult verwonderd zijn over de mogelijkheden die er zijn met deze fantastische teintophelderende- en camouflerende producten.

Klik voor het magazine.

Lees ook