Misschien krijgen we deze zomer weer van die heerlijk tropische dagen.

02:13 - 01:19
luistertijd 02:13 - leestijd 01:19

Misschien krijgen we deze zomer weer van die heerlijk tropische dagen. Instant verkoeling is dan heel welkom. Die krijg je met een waterspray.

De temperaturen stijgen en de zon schijnt weer volop… misschien hebben we ook dit jaar weer zo’n geweldige zomer. Mocht de hitte je naar je hoofd stijgen, dan heeft huidverzorgingsmerk Eau Thermale Avène meteen de oplossing paraat.

Avène is een klein plaatsje in Frankrijk waar thermaal water in de bodem zit. Dat water wordt door het gelijknamige dermo-cosmetische merk direct vanuit de bron naar het Avène laboratorium getransporteerd, waar het als basis dient voor huidverzorgings- en zonproducten. Het licht mineraalhoudende water is puur en is volkomen pH-neutraal, ofwel: het wordt door zelfs de meest gevoelige huid verdragen.

Keep cool

Logisch dus dat Avène ook spray uitbrengt met dit heerlijke water: Avène Thermaal Water. Het water heeft anti-irriterende eigenschappen, het kalmeert en verkoelt en het biedt verzachting en verzorging. De spray is heerlijk om op warme dagen over je gezicht te nevelen. Ook kalmeert hij bij zonnebrand.

Kalmerend

Maar je kunt nog veel meer doen met Avène Thermaal Water. Denk aan je huid blussen na het scheren of epileren. Of haar nareinigen als je make-up hebt afgehaald. Het kalmeert rode babybilletjes en lichte schaafwonden.

Het thermale water is vooral ideaal voor de gevoelige huid. De spray biedt verzachting en verzorging bij jeuk, roodheid en irritaties waar een gevoelige huid vaak last van heeft. Hij kalmeert zelfs na dermatologische ingrepen als laser.

SOS-water

De spray is iets om altijd bij de hand te hebben. En niet alleen in de zomer. Ook na het sporten, tijdens een vliegreis of na het scheren is de spray met thermaal water een uitkomst.

Logisch dus dat alle zon- en huidverzorgingsproducten van Avène het thermale water als basis hebben. Dat maakt ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Meer weten? Kijk dan eens op de website van Mediq Apotheek.

Lees hieronder meer nieuws van Eau Thermale Avène.

Lees ook