Ruim 125 jaar ervaring in cosmetische huidverzorgingstechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van Eucerin Hyaluron-Filler; een productlijn die effectief de symptomen van huid-veroudering bestrijdt.

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

Ruim 125 jaar ervaring in cosmetische huidverzorgingstechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van Eucerin Hyaluron-Filler; een productlijn die effectief de symptomen van huid-veroudering bestrijdt. Het onderzoekscentrum van Eucerin is erin geslaagd een formule te ontwikkelen waardoor het Hyaluronzuur nu nóg dieper de huid binnendringt. Daarnaast is de lijn nu uitgebreid met een nieuwe dagcrème; Hyaluron-Filler Dagcrème voor de Normale tot Gemengde huid.

Huidveroudering & de rol van hyaluronzuur
Na je 20ste begint de huid te veranderen. Het natuurlijke huidverouderingsproces, maar ook invloeden van buitenaf zoals UV-straling, zorgen ervoor dat stofwisselingsprocessen in de cellen van de huid trager worden en de huid meer vocht verliest. Hierdoor wordt de barrièrefunctie zwakker en vermindert de elasticiteit van de huid.

Van nature bevat de huid Hyaluronzuur, dat tot dertig keer zijn eigen volume aan vocht kan vasthouden en daarmee de huid een natuurlijke lift en stevigheid geeft. Helaas neemt de natuurlijke productie van Hyaluronzuur af naarmate we ouder worden, met volumeverlies en rimpels als gevolg.

Het anti-age onderzoekscentrum van Eucerin heeft onderzoek gedaan naar de professionele behandeling tegen rimpels en creëerde het unieke verzorgingsgamma Hyaluron-Filler. Deze lijn van producten helpt de huid van binnenuit te beschermen tegen de symptomen van huidveroudering.

Crème op maat

Eucerin heeft twee nieuwe dagcrèmes binnen de Hyaluron-Filler productlijn speciaal voor de droge huid en voor de normale en gemengde huid:

Samen met de bestaande Hyaluron-Filler producten zorgen deze dagcrèmes voor een mooie en verzorgde huid en helpen ze rimpels tegen te gaan.

Nieuwe & verbeterde formule

Hyaluron-Filler vult het tekort van Hyaluronzuur in de huid aan èn stimuleert de aanmaak hiervan, waardoor rimpels van binnenuit worden opgevuld. De unieke formule bestaat uit twee ingrediënten; Hyaluronzuur en Saponine.

Hyaluronzuur zorgt ervoor dat vocht wordt vastgehouden in de opperhuid en is een belangrijke stof voor celregeneratie. Saponine is een extract van de sojaboonpit en activeert het huideigen Hyaluronzuur in het bindweefsel van de huid. Ook veroorzaakt dit een toename in volume van de huid waardoor rimpels van binnenuit worden opgevuld.

De nieuwe formule bestaat uit hoog moleculair Hyaluronzuur en gefragmenteerd Hyaluronzuur. Gefragmenteerd Hyaluronzuur is een kleiner moleculair Hyaluronzuur (de zwaarte van de molecuul is lichter dan de hoge moleculair hyaluronzuur) die gemakkelijker door de huidcellen heen dringt en daardoor dieper in de huidlagen terecht komt. Met de combinatie hoog en gefragmenteerd Hyaluronzuur worden zowel de oppervlakkige huidcellen als de dieper gelegen huidcellen bereikt. Gefragmenteerd Hyaluronzuur is in de verbeterde formule niet alleen in het Hyaluron-Filler Concentraat, maar ook in de gehele Hyaluron-Filler reeks opgenomen.

De Hyaluron-Filler range bestaat uit de volgende producten:

* Consumentenadviesprijs – exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.

Lees hieronder meer nieuws van Eucerin.

Lees ook