De zomer komt eraan, tijd voor de mooiste sandaaltjes en elegante pumps. En die draag je het liefst met blote voeten. Heel leuk, maar dit kan wel gepaard gaan met pijnlijke druk en soms zelfs met blaren. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag de schoenen dragen die zij willen ondanks dat dit zorgt voor blaren […]

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

De zomer komt eraan, tijd voor de mooiste sandaaltjes en elegante pumps. En die draag je het liefst met blote voeten. Heel leuk, maar dit kan wel gepaard gaan met pijnlijke druk en soms zelfs met blaren. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag de schoenen dragen die zij willen ondanks dat dit zorgt voor blaren en doorlopen ook al doet het pijn. Hansaplast heeft nu dé oplossing: Anti-Blaar Gel. De gel maakt je huid glad en voorkomt daarmee wrijving. De gel biedt circa zes uur bescherming en kan zo vaak als nodig gebruikt worden. Geniet van je favoriete zomerschoenen met Hansaplast Anti-Blaar Gel!

Naast de Anti-Blaar Gel heeft Hansaplast een complete lijn voetverzorgingsproducten die vrouwen aanmoedigt om hun voeten te laten zien. Blaren, likdoorns, eelt, hielkloven en zweetvoeten zijn met een effectieve behandeling met deze Hansaplast producten snel verleden tijd. De beloning: zachte, mooie en pijnloze voeten.

Mail & WIN!

Dit is jouw kans om uit te proberen of de Hansaplast anti-blaren gel ook voor jou werkt. Geef je complete adresgegevens + motivatie (belangrijk) op via beautyjournaal@gmail.com en maak kans op zo’n fijne tube – voor in je handtas!

Lees hier nog meer informatie over blaren en preventie in het mooie online dossier van Hansaplast zelf.

Lees ook